Jön a Vernee Active – Különc strapatelefon 6 GB RAM-mal

1

A Vernee bejelentette első strapamobilját, a Vernee Active-ot, amely egy kiemelkedő készüléknek tűnik a maga kategóriájában.

A gyártó nem kevesebbet állít, mint hogy ez lesz az év legjobb strapamobilja. Ez persze elég szubjektív, de azt biztos, hogy néhány dologgal kitűnik az újdonság.

A Vernee Active egyik különlegessége, hogy jóval vékonyabb és könnyebb lett, mint egy átlagos strapatelefon, azaz pont az ilyen készülékek legnagyobb hátrányát sikerült részben kiküszöbölni. A mobil egyébként a phabletek táborát erősíti, hiszen egy 5.5 colos kijelzőt kapott, mégpedig a már megszokott 2.5D-s üvegborítással.

A hardverre sem lehet panaszunk, hiszen a Helio P25 hajtja a készüléket, amely 25%-kal erősebb és 30%-kal energiatakarékosabb az elődjénél. Ehhez jön még 6 GB RAM és 128 GB-os belső térhely, amivel már a felsőkategória határát súrolja a mobil.

Az 5.5 colos Full HD kijelzőt a JDI gyártja, azaz minden bizonnyal egy minőségi panelt kapunk, és természetesen nem maradhatott ki az IP68-as tanúsítvány, ami fokozott mértékű por- és vízállóságot jelent.

A telefon előnyei között ott van még a nemzetközi LTE támogatás, a 4200 mAh-s akkumulátor, az USB-C port, a 9V/2A-es gyorstöltés, illetve az NFC támogatás.

A Vernee Active megjelenésére még várni kell egy kicsit, de a gyártó hivatalos oldalán már fel lehet iratkozni. Ha pedig írsz egy kommentet a weboldalon, hogy miért tetszik a telefon, akkor akár meg is nyerheted a készüléket.

forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid