Filléres áron rendelhető elő a Vernee üzemidőbajnok mobilja

4

A Vernee Thor E egy igazi üzemidőbajnok, és hardveresen is egész korrektnek tűnik a középkategóriában. Az ára pedig kifejezetten olcsó, tehát jó eséllyel nagyon népszerű lesz a telefon. Az előrendelés már meg is indult, és aki elég gyors, az extra kedvezményt is kap.

A telefon 5 colos HD kijelzőjét egy 5020 mAh-s aksi látja el energiával, ami a gyártó szerint normál használat mellett 3 napos üzemidőre és 30 napos készenléti időre elég. A kijelző kapott egy energiatakarékos “E-Ink” módot, ami monokróm megjelenítést takar, ha pedig mégis lemerülne a mobil, akkor sem kell sokat a konnektoron lógnunk, hiszen van gyorstöltési lehetőség, amivel 120 perc alatt 100%-ra tölthető a készülék. Egyébként a méretes telepet egy 8.2 mm vékony házba sikerült beletenni, és a mobil tömege sem vészes, mindössze 149 grammot nyom.

A meghajtásól a 8 magos MT6753 processzor gondoskodik 3 GB RAM és 16 GB-os bővíthető belső tárhely mellett, a kamerák pedig 13 és 5 megapixelesek. A hátlapon ujjlenyomat-olvasót is találunk, a szoftver pedig már Android 7.0-ra épül.

A gyártó kiadott egy összehasonlító táblázatot is, amelyen a kategória egyik legnépszerűbb készülékével, a Redmi 4X-szel vetik össze a Thor E-t:

A Vernee Thor E ára 129 dollár lesz, most azonban 109 dollárért elő lehet rendelni a Tomtop webáruház oldalán, de csak május 15-ig.

A készülék hivatalos gyártói oldalát pedig itt találod.

forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid