Vernee Thor Plus – Olcsó mobil kiváló üzemidővel

3

A Thor Plus egyik fő vonzereje, hogy egy hatalmas méretű akkumulátort kapott a viszonylag karcsú kivitel ellenére. Már készletről is rendelhető a mobil, mégpedig igen kedvező áron.

Az Android 7.0-t futtató készüléket egy MTK6753-as 8 magos rendszerchip hajtja, memóriából pedig 3 GB-ot kapott. A háttértár 32 GB-os, melyet maximum 128GB-os kártyával tudunk bővíteni.

A Thor Plus egy 5.5 colos Super AMOLED kijelzővel érkezik, 720P-s felbontással. Alul található egy dedikált Home gomb, amely természetesen tartalmaz ujjlenyomat-olvasót. A hátlap letisztult, és a fő ékessége a 13 megapixeles elsődleges kamera, míg elöl egy 8 megapixeles optika került beépítésre.A mobil két SIM kártyát fogad, és támogatja az itthon használt B20-as LTE sávot is. Egyik legnagyobb előnye a hatalmas, 6200 mAh-s akkumulátor. Emellett energiatakarékos funkciókat is kapunk, és gyorstöltéssel is rendelkezik, így 50%-ra fel lehet tölteni mindössze 40 perc alatt.

A telefon Android 7.0-val érkezik, ebből is egy Vernee által készített változattal, ami VOS névre hallgat, és sok extra funkcióval ellátták.

A Vernee Thor Plus jelenleg készületről elérhető a Tomtop webáruházában. A 136 dolláros ár nagyjából nettó 35 ezer forintnak felel meg, és akinek megtetszett telefon, az ezen a linken tudja megrendelni.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid