Itt a Vernee X 4GB+64GB-os verziója – Már rendelhető 199.99 dolláros áron!

1

A Vernee hivatalosan is útjára indította az All-Screen kijelzős Vernee X új, 4GB+64GB-os verzióját, amely az eredeti kiadáshoz képest jelentősen olcsóbb lett.

Vernee X kicsomagoló videó:

A 4GB+64GB-os Vernee X-et a nagytesóhoz hasonlóan a Helio P23 lapka hajtja, ami egy 8 magos processzort rejt. Ez gyors és gördülékeny működést biztosít, és a játékok sem jelentenek gondot neki. Az eredeti modellben ugyebár 6 GB RAM található meg, de a 4 GB is bőven elegendő a mindennapi használatra. Ezen kívül csak annyi a különbség a két változat között, hogy az olcsóbbikban 128 GB helyett 64 GB tárhely van, ami egyébként szintén nem kevés.

A Vernee X egy igazán méretes, 6 colos kijelzőt kapott a manapság egyre népszerűbb 18:9-es képaránnyal. A felbontás is korrekt, hiszen 2160×1080 képpontot kapunk (Full HD+). Az előlapot 2.5D-s lekerekített üveg borítja, és a képernyő/előlap arány 83.8%-os a gyártó szerint. A hátlap pedig lekerekített, ami kellemes fogást biztosít.

A szelfikért egy 13+5 MP-es duál kamera felel, és a hátlapi szenzorok pedig 16 és 5 MP felbontásúak. A rekeszérték f/2.0, és fázisdetekciós autofókusz (PDAF) felel az éles fotókért.

A Vernee X esetében nem kell aggódni a rövid üzemidő miatt, hiszen egy 6200 mAh-s telepet szereltek a készülékbe, ami az erős, de energiatakarékos hardverrel párosítva hosszú használati időt tesz lehetővé. A gyártó saját, Android 7.1-re épülő VOS rendszerébe különféle energiatakarékos opciókat is beépítettek, ami tovább javít az üzemidőn, így állítólag 2.5 napot is kibír a mobil átlagos használat mellett, a hívásidő pedig akár 65 óra is lehet. Ha pedig bekapcsoljuk “super power saving mode”-ot, akkor akár 4 napos üzemidő is kihozható a mobilból, vagy 76 nap készenléti idő.

A Vernee X 9V/2A-es gyorstöltést is kapott, amivel 30 perc alatt egy nap használati időt nyerhetünk, és 150 perc alatt tölt 100%-ra a méretes telep.

A Vernee X a gyártó saját VOS rendszerét használja, ami sokban hasonlít a gyári Androidra, azaz gyors és letisztult. A jelenlegi verziószám 7.1, de hamarosan Android 8.1-re frissülnek a mobilok OTA-n keresztül. Jó hír, hogy a készülék támogatja a Face ID arcfelismerést, így gyorsan és kényelmesen feloldható akkor is, ha nem akarjuk a hátlapi ujjlenyomat-olvasót használni.

Az új, 4GB+64GB-os Vernee X nettó 199.99 dollárba kerül a Vernee hivatalos Aliexpress boltjában. Egy készüléket ráadásul ki is sorsolnak az érdeklődők között, a részvételhez mindössze egy hozzászólást kell írnod a Vernee weboldalán arról, hogy mi tetszik neked a Vernee X-ben.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid