Vernee X – Helio P23, 6 GB RAM, 6200 mAh, és lesz rá Android 8.0

1

Már előrendelhető a vékony kávájú kijelzővel és hatalmas aksival szerelt Vernee X, amelyre a gyártó nemrég az Android 8.0 frissítést is beígérte.

A Vernee X a kínai gyártó legújabb mobilja, amely 4 kamerával és szinte keret nélküli kijelzővel próbálja meg elcsábítani a vásárlókat. Egyébként hardveres téren sem kell szégyenkeznie a telefonnak, hiszen ez az első készülék, amelyben az új Helio P23 chipset teljesít szolgálatot, mégpedig 6 GB RAM-mal és 128 GB-os tárhellyel, a hatalmas, 6200 mAh-s aksi pedig csak hab a tortán.

Hivatalos videó:

Főbb jellemzők:

6 colos, 18:9-es FHD+ kijelző

A Vernee X egy igazán méretes, 6 colos kijelzőt kapott a manapság egyre népszerűbb 18:9-es képaránnyal. A felbontás is korrekt, hiszen 2160×1080 képpontot kapunk (Full HD+). Az előlapot 2.5D-s lekerekített üveg borítja, és a képernyő/előlap arány 83.8%-os a gyártó szerint. A hátlap pedig lekerekített, ami kellemes fogást biztosít.

Tartós, 6200 mAh-s akkumulátor

A Vernee X esetében nem kell aggódni a rövid üzemidő miatt, hiszen egy 6200 mAh-s telepet szereltek a készülékbe, ami az erős, de energiatakarékos hardverrel párosítva hosszú használati időt tesz lehetővé.

A gyártó saját, Android 7.1-re épülő VOS rendszerébe különféle energiatakarékos opciókat is beépítettek, ami tovább javít az üzemidőn, így állítólag 2.5 napot is kibír a mobil átlagos használat mellett, a hívásidő pedig akár 65 óra is lehet. Ha pedig bekapcsoljuk “super power saving mode”-ot, akkor akár 4 napos üzemidő is kihozható a mobilból, vagy 76 nap készenléti idő.

A Vernee X 9V/2A-es gyorstöltést is kapott, amivel 30 perc alatt egy nap használati időt nyerhetünk, és 150 perc alatt tölt 100%-ra a méretes telep.

Android 7.1-es VOS, Android 8.0 frissítés

A Vernee X a gyártó saját VOS rendszerét használja, ami sokban hasonlít a gyári Androidra, azaz gyors és letisztult. A jelenlegi verziószám 7.1, de hamarosan Android 8.0-ra frissülnek a mobilok OTA-n keresztül.

A Vernee X most 249.99 dolláros akciós áron rendelhető elő december 25-ig a Gearbest weboldalán, a gyártó pedig nyereményjátékot is szervezett, amelyben kisorsolnak egy ilyen mobilt. További részletek:

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid