Tesztelték Vernee X szupergyors Face ID arcfelismerőjét

1

Ahogy terjednek a vékony kávájú, 18:9-es telefonok, egyre kevesebb mobil kap előlapi ujjlenyomat-olvasót a hely szűke miatt. Ezt sok gyártó arcfelismerővel pótolja, és a Vernee X-ben meglehetősen jól sikerült ez a megoldás.

Vernee X Face ID bemutató videó:

Az iPhone X-hez hasonlóan a Vernee X is kapott egy Face ID nevű funkciót. A beállításoknál lehet aktiválni, ahol elsőként be kell olvastatni a készülékkel az arcunkat. A mobil előlapi kamerái összesen 128 pont alapján azonosítanak, így a működés nem csak gyors, de meglehetősen pontos is. Az arcfelismeréses feloldás mindössze 0.2 másodpercet vesz igénybe a gyártó szerint, azaz hasonlóan sebes, mint az ujjlenyomat-olvasók. Ráadásul szinte mindenféle körülmények között használható, akár sötétben is feloldható így a mobil.

A Vernee ígéretei szerint folyamatosan fejlesztik a funkciót, hogy még gyorsabban és megbízhatóbban működjön, és azon dolgoznak, hogy minél felhasználóbarátabb legyen.

Vernee X kamera:

A Vernee X-et összesen négy kamerával szerelték fel. A hátlapon egy 16 MP-es, f/2.0-s SONY IMX258 szenzort találunk, amihez tartozik egy másodlagos 5 MP-es egység is, és a fázisdetekciós autofókusznak köszönhetően akár 0.03 másodperc alatt beélesedik a kép. Kapunk portré módot is, és videót 1080p-ben tudunk felvenni.

Az előlapra egy 13 és egy 5 MP-es duál kamera került, így a szelfizés miatt sem kell aggódni a jövőbeli tulajdonosoknak.

További főbb specifikációk:

  • 6.0” FHD+ 18:9 vékony kávájú kijelző
  • Helio P23 8 magos processzor
  • 6GB RAM + 128GB ROM
  • 6200 mAh-s aksi, USB Type-C, 9V/2A gyortöltés
  • Android 8.0 frissítés hamarosan OTA-n keresztül

A Vernee X már megvásárolható a Gearbest webáruházban, további részleteket pedig a Vernee hivatalos oldalán találsz.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid