Videó: erre képes a Huawei P30 Pro 50x-es zoomja?!

0

Már láthattunk jó néhány tesztet és demonstrációt a Huawei P30 Pro zoomolási képességeiről, de még mindig meglepődünk azon, hogy mennyire durva nagyításra képes a mobil. Most érkezett egy friss videó, ami elsőre szinte hihetetlennek tűnik.

Az alábbi felvételt egy Huawei P30 Pro tulajdonos töltötte fel a napokban, és már több, mint 3 millió megtekintésnél, valamint 65 ezer megosztásnál jár. A videót egy magas épületből vették fel, és alul látható egy kis tér. Nagyítás után az is feltűnik, hogy ketten valamilyen játékkal játszanak, majd maga a játék is kivehető lesz. Persze a végére már romlik a minőség, de még így is elképesztő, hogy mire képes a telefon (feltéve, hogy valódi a videó).

Huawei p30 太强了

Közzétette: MrBen Lai – 2019. április 6., szombat

A Huawei P30 Pro periszkópos zoom kamerája 5x-ös optikai zoomra képes, de digitálisan az 50x-es zoom is elérhető, és ahogy az a videón is látszik, ez egyáltalán nem haszontalan.

A felvétel egyébként eredetileg egy kínai közösségi oldalra lett feltöltve, és egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták a valódiságát, de van több hasonló videó is a neten, ahol a P30 Pro képességeit demonstrálják:

Forrás: Facebook, BusinessWire

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid