Visszatérhet a Sony Xperia Compact széria

0

Legutóbb augusztusban merült fel a pletyka, miszerint a Sony visszahozná a hiánypótló Comapct szériát, most pedig újabb forrás erősítette ezt meg. Jövőre debütálhat az új, kisméretű Sony Xperia telefon.

A Sony legutóbbi kompakt mobilja az Xperia XZ2 Compact volt, ami 2018-ban debütált 5 colos kijelzővel és Snapdragon 845-tel. Két éve tehát egy csúcskategóriás telefont kaptunk, a következő hasonló modell azonban egy kicsit elmarad majd az aktuális zászlóshajóktól. Persze megijedni azért nem kell, ugyanis állítólag a Snapdragon 775G dolgozik majd a 2021-es Compact modellben, ami bár kicsit gyengébb lesz a 875-től, de azért így is egy igen versenyképes hardver lesz.

Sony Xperia XZ2 Compact

A legtöbbekben bizonyára felmerült a kérdés, hogy mekkora is lehet majd az új, kisméretű Sony telefon. A ház pontos dimenziói nem ismertek, de a kijelző a hírek szerint 5,5 colos lesz, ami manapság valóban kompaktnak számít, ráadásul ha hozzávesszük a 21:9-es képarányt, akkor valóban egy egész kisméretű, hosszúkás készüléket kaphatunk.

Hogy pontosan mikor érkezik ez a kompakt modell, azt egyelőre nem tudni, de egy elég jó alternatívája lehet majd az 5,4 colos iPhone 12 mininek. Azt tudjuk, hogy az év elejére három új modellel is készül a Sony (Xperia 1 III, Xperia 10 III és Xperia L5), lehetséges, hogy már ezekkel bemutatkozik az új Compact telefon is, de erre azért még nem érdemes mérget venni.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid