WayteQ xTAB s7 olcsó tablet

0

A WayteQ általában jeleskedik az olcsó tabletek terén, és nincs ez másként most sem, ugyanis hamarosan megjelenik az új WayteQ xTAB s7. Ez egész hasonló lesz a korábbi xTAB 700qci-hez, annyi különbséggel, hogy kimarad az IPS kijelző, de cserébe olcsóbb lesz.

WayteQ-xTAB-S7

A WayteQ xTAB s7 egy 7 colos kijelzővel rendelkezik, ami 1024×600 pixel felbontású. Ez még rendben is van, de mint ahogy említettem, ez nem IPS, hanem csak TN panellel szerelt, ami kevésbé szép színeket, és gyenge betekintési szöget eredményez.

A hardver már egész jó a tablet árához képest, ugyanis egy négymagos chipsetet kapott, név szerint az ATM7029-et. Ez négy darab 1,3GHz-es processzormagot és valószínűleg egy Vivante GC1000 típusú grafikus chipet. A négymagosok között ez kifejezetten gyengének számít, és valószínűleg egy kétmagos Rockchip RK3066-os is jobb választás lett volna, de az árához képest nem lehet panaszunk. Nezetni, filmezni tökéletes lehet a tablet, komolyabb játékokra viszont ne számítsunk. A RAM mennyisége 1GB, ami rendben van, és a 8GB-os háttértárra se lehet panaszunk.

Egy előlapi kamerát kapott a WayteQ xTAB s7, ami VGA felbontású, és ez tökéletesen elég is, mivel semmi értelme egy tabletben hátlapi kamerának. Van ezen kívül HDMI kimenet, USB OTG támogatás és MicroSD kártyahely is. Az akkumulátor 3000mAh kapacitású, ami átlagosnak mondható a hasonló kategóriájú tabletek között.

A tablet várhatóan 25.000 Ft körüli áron kerülhet forgalomba valamikor jövő év elején, és ezt az árat valószínűleg meg is éri majd.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid