WELKIN WKES006 elektromos roller 100 ezer Ft alatt a Cafago oldalán

0

A könnyű, fiatalos városi elektromos rollerek sorát erősíti a WELKIN WKES006, amely összehajtható kivitellel, opcionálisan választható világító trepnivel és 350 wattos elektromos motorral áll jövendőbeli tulajdonosa rendelkezésére. Az elektromos járművet a Cafago webáruházából lehet most kedvezményes áron megrendelni, a gépet európai raktárból küldik, vagyis sem extra költségekkel, sem hosszúra nyúló szállítási időkkel nem kell számolnunk.

Világító dobogóval…

A WELKIN WKES006 8 hüvelykes, tömör kerekeken gurul, a roller váza összehajtható, így a szállítás és a tárolás minimális gondot sem fog okozni.

… és anélkül.

A járgány teherbírása 120 kg-os, így a málhával jobban megpakolt, vagy a testesebb felhasználók is felpattanhatnak rá.

A WKES006 meghajtásáért egy 350 wattos kefe nélküli elektromotor felel, amelynek köszönhetően problémamentesen elérhető az akár 24 km/órás maximális haladási sebesség.

Ezzel a lendülettel képesek vagyunk az akár 15 fokos emelkedőket is meghódítani. A kormány közepén egy LCD kijelző található, melyen meg fog jelenni minden fontosabb adat, mint például az akkumulátor töltöttség, az aktuális haladási sebesség, stb.

A biztonságos közlekedés érdekében a rollert beépített világítással is ellátták. A WKES006 elektronikáját IPX4 védelem oltalmazza a fröccsenő vízzel és a szálló porral szemben.

Az energiaellátás feladatát egy 5 amperórás kapacitású akkumulátorra bízta a gyártó, amely nagyjából 15 km-es hatótávot képes biztosítani. A töltés cirka 4-5 órát vesz igénybe.

Forrás: Cafago

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid