The Witcher játék készül telefonokra, olyasmi lesz, mint a Pokémon GO

0

Még tavaly jelentette be a CD Projekt, hogy egy telefonos The Witcher játékon dolgoznak, ami kiterjesztett valóságot használ, most pedig megindult a béta regisztráció, már lehet jelentkezni tesztelőnek.

A játék teljes neve The Witcher: Monster Slayer, és megjelenik majd Androidra, illetve iOS-re is. Várhatóan nyárra készül el, de aki hamarabb ki szeretné próbálni, az már jelentkezhet bétatesztelőnek ezen a linken. A regisztráció során egy Gmail-címet és a telefonod típusát kell megadni.

És hogy milyen lesz a telefonokra szánt The Witcher játék? Valami olyasmit kell elképzelni, mint a Pokémon GO,  vagyis a mobiloddal kell majd mászkálni, és a kamerán keresztül jelennek meg a legyőzendő ellenfelek. Lehet majd fejleszteni a karakterünket, készíthetünk különféle italokat, és természetesen küldetések is lesznek.  Izgalmasnak tűnik, kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a megvalósítás.

A CD Projekt megerősítette, hogy a The Witcher: Monster Slayer egy free-to-play játék lesz, vagyis ingyenesen le lehet majd tölteni és játszani vele, de a fizetős tartalmak sem maradnak ki.

Via, via2

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid