Xiaomi 1More Piston és QCY T2C fülesek remek áron!

0

Két kedvező árú fülhallgatót is leárazott a Tomtop, az egyik egy ügyes vezeték nélküli megoldás hosszú üzemidővel és kedvező árcédulával, a másik pedig egy hagyományosabb, vezetékes füles.

QCY T2C Bluetooth 5.0 fülhallgató

Bár ezen a terméken nincs Xiaomi logó, de a Xiaomi ökoszisztémába tartozik, és akárcsak a vállalat többi almárkája, kiváló minőséget kínál megfizethető összegért cserébe. A fülhallgató egyik legfőbb erénye az, hogy kiváló zajszűrési képességei vannak, így a telefonhívások sokkal tisztábbak, érthetőbbek lesznek.

Ehhez persze sokat hozzátesz a Bluetooth 5.0 szabvány támogatása, melynek köszönhetően stabilabb, és nagyobb hatótávú vezeték nélküli kapcsolat építhető ki az eszközök között. Bár maguk az apró fülesek is rendelkeznek saját aksival (43 mAh), a dokkoló, ami egyben a tárolásukra hivatott, szintén képes őket tölteni a saját 800 mAh kapacitású akkumulátorával. Az üzemidő folyamatos zenehallgatással kb. 4 óra a gyári adatok szerint, a tokban lévő aksit is beleszámolva pedig 32 óra is kihozható konnektor nélkül.

A készülék rendelkezik némi korlátozott ellenállással a vízzel és porral szemben, az IPX4 minősítés kritériumainak megfelelve. A fülesek azonnal és maguktól kapcsolódnak, és amíg a párosított eszköz nem kerül 10 méternél messzebb – nyílt területen – addig az összeköttetés stabil marad.

A TomTop webáruházában most komoly kedvezménnyel mennek ezek a fülhallgatók, ám a készlet nagy része már elfogyott. A QCY T2C Bluetooth fülhallgató 26.99 dolláros áron kapható, a szállítás pedig ingyenes, és vámolás sem lesz a kis összeg miatt. További részletekért és megrendelésért kattintsatok erre a linkre!

Xiaomi 1MORE Piston fülhallgató

A Xiaomi 1MORE Piston (1M301) fülhallgató egy grandiózus szuperprojekt eredménye, mivel hangolását a négyszeres Grammy-díjas Luca Bignardi végezze a The Voice Of China tehetségkutató szervezőivel, ami egyébként Kína legnépszerűbb ilyen jellegű műsora.

A készüléket kiváló anyaghasználat és összeszerelési minőség jellemzi, hiszen a hangszórók és a konstrukció alumínium ötvözetből készültek. Az alig 15 grammos fülesek 99 decibeles érzékenységgel, 32 ohmos impedanciával, valamint 20-20000 Hz-es frekvencia átvitellel rendelkeznek. A vezetékes kialakítású fülhallgató a hallójáratba illeszkedik, ergonomikus kiképzése pedig kényelmessé teszi a készüléket.

A gyártónak arra is volt gondja, hogy a termék kábele időtálló legyen, így a szokásos “zsebbegyűrést” a Xiaomi fülhallgatója remekül bírni fogja. A Xiaomi 1MORE Piston (1M301) fülhallgató most a TomTop webáruházában 21.99 dolláros áron megy, kvázi féláron, viszont itt is fogytán a készlet, rengetegen vettek már belőle. További részletekért és megrendelésért kattintsatok erre a linkre! (Több füles is fut hasonló néven, de ezek nem keverendők össze ezzel a spéci változattal.)

Megjegyzés: a kis összeg miatt mindkét termék áfa- és vámmentes lesz. Fizetni pedig PayPallel érdemes minden külföldi oldalon.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid