Xiaomi 70mai tolatókamera bemutató

0

Kedvenc kínai gyártónk próbálja minden téren könnyebbé tenni hétköznapjainkat, és most egy autóhoz való apróságot mutatunk be nektek tőlük.

A Xiaomi 70mai autóskamera más, mint amiket eddig mutattunk nektek, mivel ez speciálisan a tolatáshoz, illetve a parkoláshoz nyújt segítséget. HD felbontású, ezért a minőségre biztosan nem lehet majd panasz, látószöge pedig 138 fokos, így mondhatni vakfolttól mentes.

Természetesen éjszaka is jól láthatunk vele, hiszen ez nagyon fontos egy ilyen kameránál, és az esőtől sem kell tartanunk, mivel IPX7-es védettséget kapott. Felszerelése egyszerű a mellékelt csavarokkal, majd ezután egy kábel segítségével össze kell kötnünk a Xiaomi gyártmányú fő egységgel.

Ezt a főegységet külön kell megvásárolnunk, és többfélét is találunk a kínálatban, olcsóbbat és drágábbat egyaránt. Egy okos visszapillantóról van szó, amely extra funkcióként kijelzőként is működik, és a hozzá mellékelt első kamera mellé érdemes megvásárolni a tolatókamerát.

A kompatibilis főegységek ára 96 és 254 dollár között mozog. Ezek a modellek a következőek:

Mondanunk sem kell, hogy mennyire megkönnyíti mondjuk a parkolást egy ilyen kamera, ráadásul maga a főegység elég sokat tud, mint pl. a menetrögzítés.

A Xiaomi 70mai tolatókamera jelenleg 23.99 dollárért rendelhető, de ne feledjétek, hogy ehhez szükség van még a főegységre is. Részletek és rendelés ezen a linken.

Ha pedig csak egy szimpla fedélzeti autós kamerát keresel, akkor a Xiaomi 70 Minutes menetrögzítőt ajánljuk, most akcióban csak 29.99 dollár.

Forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid