Xiaomi CIGA – Automata órát dobott piacra a gyártó

0

Bár egyre népszerűbbek az okosórák, azért még mindig többen használnak hagyományos időmérőt. Éppen ezért a Xiaomi úgy gondolta, hogy megalkot egy mechanikus órát, ami meglehetősen mutatós lett.

Xiaomi CIGA egy prémium automata óra rozsdamenes acélból és zafírüvegől, azaz egy igen masszív darabról van szó. A kütyü vízálló a 3ATM szabvány szerint, és a különlegessége, hogy az alsó és felső része is átlátszó, így teljes egészében látszk a szerkezet. Nem mellesleg az óra 2017-ben Red Dot Design díjat kapott.

Az órában egy 19 köves Seagull automata szerkezet dolgozik, tehát nincs benne elem vagy aksi. Teljesen mechanikus a működése, van benne egy lengősúly, és ennek a mozgása húzza fel az órát miközben hordjuk.

Maga az óra 40×40 mm-es, és 11.5 mm vastag, a fémszíjjal együtt pedig 78 grammot nyom. Van hozzá egy ajándék bőrszíj is, amivel mindössze 49 grammra csökken a súlya.

Ha egy igazán különleges, elegáns órát keresel, akkor érdemes lehet egy ilyenen elgondolkozni. A Xiaomi CIGA ára jelenleg akcióban 179 dollár, és elérhető rá vámmentes Priority Line szállítás. Ha sokallod az árát, akkor nyugodtan nézz utána, hogy mennyiért mennek más automata órák… Részletek és vásárlás az alábbi linken:

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid