Xiaomi és OnePlus mobilok árusításába kezd hazánkban a WayteQ!

1

A Xiaomi már az 5. legnagyobb mobilgyártó a világon, megelőzve ezzel például az LG-t, a OnePlus pedig rövid idő alatt hatalmas ismertségre és népszerűségre tett szert a One nevű olcsó csúcsmobil-gyilkos készülékkel.

Most ezen gyártók termékeinek forgalmazását kezdi meg Magyarországon a WayteQ. A Xiaomi-tól három készüléket kapunk első körben, ezek a Mi3, a Redmi Note és az 1S, míg a OnePlus-tól természetesen One lesz elérhető.

A OnePlus One-t remélhetőleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen az 5.5 colos kijelzője és a Snapdragon 801-es processzora a legerősebb csúcsmobilok közé emeli a készüléket.

oneplus-one fekete

OnePlus One feketében

A Xiaomi Mi3 a “kínai Apple”-nek is nevezett gyártó tavalyi csúcsmodellje, de még mindig nagyon komoly készüléknek számít 5 colos kijelzőjével és Snapdragon 800-as processzorával. A Mi3-ról egyébként hamarosan bővebb tesztet is írunk.

xiaomi-mi3

Xiaomi Mi3

A Xiaomi Redmi Note és a Redmi 1S már egyértelműen a középkategóriába tartoznak. Míg az első készülék egy nagyobb méretű, 5.5 colos phablet, addig az utóbbi egy átlagosnak számító 4.7 colos mobil. Mindkét modell hatalmas siker lett Kínában, köszönhetően a szemtelenül olcsó áruknak, és az ehhez képest mérten kifejezetten jónak számító képességeiknek.

Mind a négy készülék hamarosan elérhető lesz az Extreme Digital áruházakban. A következő árak várhatók:

Xiaomi Redmi 1S: 54 900 Ft
Xiaomi Redmi Note: 74 900 Ft
Xiaomi Mi3: 99 900 Ft
OnePlus One: 129 900 Ft

Ezek elsőre elég drágának tűnnek a Kínában tapasztalható árakhoz képest, de ha figyelembe vesszük, hogy tartalmazzák az ÁFA-t és magyarországi garanciát, akkor már nem biztos, hogy jobban járunk egy külföldi rendeléssel.

WayteQ, Tech2

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid