Egy napon jön a Galaxy S10-zel a Xiaomi Mi 9

0

A Xiaomi felfedte a Mi 9 bemutatójának dátumát, és nagyon úgy tűnik, hogy a kínai vállalat szándékosan ellopná a Samsung Galaxy S10 modellek elől a show-t.

A Xiaomi társalapítója, Lei Jun posztolta az alábbi előzetes plakátokat kína legnagyobb közösségi oldalára, és ezeken egyértelműen látszik a február 20-ai dátum, vagyis pontosan egy hét múlva mutatják be a Mi 9-et. Már jó ideje lehet tudni, hogy ekkor jön a Galaxy S10 széria is, tehát egész biztosan nem véletlen a Xiaomi időpontválasztása, így üzennek a Samsungnak, hogy felveszik velük a kesztyűt.

A képeken olvasható szöveg egyrészt kiemeli az újdonság dizájnját, amit egyébként ugyanaz tervezett, mint aki a Mi 6-ot is két éve. Egyértelműen látszik még a tripla kamera, illetve a mobil hátlapja, amit nagyban is megmutatunk:

A Xiaomi Mi 9 várhatóan Snapdragon 855 processzorral, legalább 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel, illetve az elődöknél fejlettebb gyorstöltéssel érkezik, de még messze nem ismert minden részlet. Úgy látszik, a kínai gyártó jobban tud titkot tartani, mint a Samsung…

Még annyit érdemes hozzátenni a Mi 9 bemutatóhoz, hogy Kínában lesz, így az eltérő időzóna miatt nem ütközik majd a Samsung eseményével.

Forrás: MIUI

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid