Xiaomi Mi Band 3 – Már rendelhető az 50 méterig vízálló okoskarkötő

0

Csak nemrég mutatták be az új Xiaomi Mi Band 3 okoskarkötőt, de máris megindult a nemzetközi előrendelés. Ha szeretnéd az elsők között beszerezni a terméket, akkor érdemes időben megrendelni.

A Mi Band 2 már több, mint 2 éves, így éppen ideje volt a frissítésnek, és a Mi Band 3 nem is okozott csalódást a hivatalos információk alapján, ugyanis kapunk jó néhány érdekes újítást. Az egyik legfontosabb, hogy most már egy nagyobb, 0.78 colos OLED kijelző áll rendelkezésre, ami több információ megjelenítésére képes, mint az előd parányi képernyője.

A Mi Band 3-mal lehet hívást fogadni és elutasítani, valamint kijelzi az értesítéseket is, tehát folyamatosan képben leszünk a történésekkel anélkül, hogy elővennénk a mobilunkat a zsebünkből. Sokat javult a vízállóság is, az IP67-es tanúsítvány helyett már jóval komolyabb védelmet kapunk, ugyanis az új modell 50 méterig hitelesített, azaz szinte bármilyen vízi tevékenységre alkalmas.

A kütyü Bluetooth 4.2 támogatást kapott, és egy megnövelt kapacitású, 110 mAh-s akkumulátor került bele, amely a gyártó szerint 20 napos üzemidőre elég egy töltéssel. Mivel a korábbi modellek esetében is maximálisan helytállóak voltak a gyári adatok, így itt sincs okunk kételkedni ebben.

A Xiaomi Mi Band 3 nagyon kedvező áron került forgalomba Kínában, nem sokkal kapott magasabb nyitóárat az előző kiadásnál. Nálunk nyilván kicsit drágábban lehet majd beszerezni, de egyébként nem tűnik annyira vészesnek a GearBest 49.99 dolláros előrendelési ajánlata, ami átszámolva olyan 13.700 Ft. További részletek az alábbi linken:

Azt sajnos egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor adják majd fel a terméket, ez egy nagyon friss modell, még sehol sincs belőle készleten. Később egyébként lesz majd egy drágább, NFC-s változat is, amely alkalmas fizetésre.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid