Bréking: szétválik a Xiaomi és a Redmi!

0

Óriási bejelentést tett nemrég a Xiaomi, ugyanis a rengeteg kiváló alsó- és középkategóriás készüléket magába tömörítő Redmi széria külön válik, és egy önálló márkaként folytatja tovább.

A jövőben tehát nem lesz több Xiaomi Redmi telefon, a Redmi 7 sorozat már önállóan fog futni. A gyártó azt is elárulta, hogy január 10-én tartanak egy bemutatót, amelyen egy vagy több új Redmi mobil debütál, és számítani lehet egy 48 MP-es kamerával ellátott készülékre is.

A Xiaomi és a Redmi viszonya tehát valami olyasmi lesz, mint a Huawei és a Honor kapcsolata. A gyártás és a termékfejlesztés továbbra is az anyavállalat kezében marad, de mégis a Redmi valamennyire függetlenül működik majd. A Xiaominak egyébként van már egy almárkája, a Pocophone, ami gyorsan nagy sikert aratott, és a Huawei-nek is eléggé bejött a Honor (vagy az Oppo-nak a Realme), szóval egyáltalán nem meglepő a kínai gyártó lépése.

Az egy hét múlva érkező 48 MP-es telefon pedig valószínűleg a Redmi 7 Pro, vagy esetleg a Redmi Pro 2 lehet, immáron Xiaomi márkajelzés nélkül.

Forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid