Xiaomi Roborock S50 robotporszívó akcióban – Most megéri lecsapni rá!

0

Most nagy kedvezménnyel vásárolható meg a Xiaomi legjobb robotporszívója, a Roborock S50, ráadásul a nemzetközi verzióról van szó, és EU raktárról szállítanak gyorsan, vámmentesen. Ha már régóta szemezel a termékkel, akkor ez egy nagyon jó alkalom a vásárlásra!

A Xiaomi Roborock S50 (2. generáció) messze a legjobb robotporszívó az árkategóriájában, rengeteg teszt van már róla, és szinte kivétel nélkül pozitívak a tapasztalatok vele kapcsolatban. Nagyon erős, 2000 Pa szívóerővel rendelkezik, így a vastagabb szőnyegekkel sem lesz problémája, ráadásul automatikusan érzékeli a szennyezettebb részeket, és ilyenkor magától nagyobb fokozatra kapcsol.

A felmosás sem okoz neki problémát, mivel kapott egy víztartályt, így parkettánkat és járólapunkat is makulátlanra tisztítja. Nagyon fejlett érzékelőrendszerrel bír, hiszen 13 szenzor segítségével térképezi fel a szobákat, és gondoskodik arról, hogy egyetlen apró sarok se maradjon ki a takarítás során. Akár 2 cm-es küszöbön is átmegy, és amikor mindennel végzett, visszamegy a töltőállomáshoz, így a működése teljesen automatikus.

A fejlett appnak köszönhetően időzíthetjük, és távolról is irányíthatjuk, így mire hazaérünk, már csak a tisztaság fogad minket. Egyik különlegessége, hogy mi is kijelölhetjük az útvonalát, de még a területét is, hogy hol szeretnénk, ha rendet rakna. Mindezt egy térképen tudjuk megadni, amit a Xiaomi robotporszívója maga rajzol meg a szenzorai alapján.

Xiaomi Roborock S50 (nemzetközi verzió) általában 500 dollár körül szokott menni Kínából rendelve, de most mindössze 419.99 dollárért lehet beszerezni a Tomtop EU raktárából korlátozott számban. Részletek és rendelés ezen a linken.

A szállítás ingyenes, és természetesen vámmentes.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid