Vezeték nélkül is tölt a Xiaomi Solove W5 powerbank

0

A Xiaominak számos népszerű és bevált powerbank van a kínálatában, most azonban érkezett egy olyan típus, ami teljesen új szintre emeli a kényelmet. Nem kell kábelekkel vesződni, elég csak rátenni a mobilod, és már tölti is.

Xiaomi Solove W5 powerbank egy 2 az 1-ben megoldás, vagyis képes tölteni vezetékkel és vezeték nélkül is. A kapacitása 10.000 mAh, vagyis a legtöbb telefont 2-3-szor tudja feltölteni.

Maga a powerbank microUSB-n keresztül tölthető, és van rajta két normál USB port, amelyekkel más készülékeket tud tölteni (5V/2,1A-rel). Így egyszerre akár három eszköz is táplálható a segítségével, kettő USB-n keresztül, egy pedig vezeték nélkül. Utóbbihoz természetesen olyan mobil kell, ami támogatja a szabványos Qi töltést, szerencsére manapság már elég sok készülék tudja ezt. Egyébként az sem akadály, ha tok van a mobilon, ezeken keresztül is működik a vezeték nélküli töltés (kivéve ha fémből van vagy túlzottan vastag).

Maga a powerbank meglehetősen kompakt, és kifejezetten elegáns dizájnt kapott a vásznas felső résszel, amelyre a vezeték nélkül töltendő telefont (vagy más kütyüt) kell helyezni. Szerencsére nem csak szép, de biztonságos is a kütyü, hiszen mindenféle védelemmel ellátták (rövidzárlat, túlfeszültség, túltöltés, túlmelegedés, stb.), és azt is érzékeli, ha olyan dolgot helyezünk rá, amit nem kellene tölteni.

Végül még egy érdekesség: sok mai készüléken nincs jack csatlakozó, így nem lehet egyszerre tölteni őket és zenét hallgatni vezetékes fülessel. A Xiaomi külső aksija erre is megoldást jelent, hiszen a vezeték nélküli töltés során szabadon marad a telefon portja.

Hogy ne csak a pozitívumokról essen szó, a Xiaomi Solove W5 powerbank semmiféle spéci gyorstöltési képességet nem kapott, a vezetékes töltés 10W-os, a vezeték nélküli pedig 5W-os, de még így is igen praktikus lehet az eszköz, arról nem is beszélve, hogy a lassabb töltéssel kíméljük a telefonunk aksiját is.

Xiaomi Solove W5 2 az 1-ben powerbank jelenleg 21,99 dolláros áron rendelhető a GearBest oldalán, így szállítással együtt olyan 7300 Ft-ra jön ki, ami egyáltalán nem tűnik soknak. További részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid