EU raktárról akciós a Xiaomi Yeelight Meteorite LED plafonlámpa

0

A tél a nyakunkon, az éjszakák egyre hosszabbak, a nappalok rövidebbek, és kénytelenek leszünk egyre jobban a mesterséges fényforrásokra hagyatkozni. Ha valami többet és jobbat szeretnél kihozni a téli estékből, volna egy remek ajánlatunk, mégpedig egy Xiaomi márkájú okoslámpa, ami kellemes és kellően erős világossággal áraszthatja el otthonod bármely helyiségét. Az alábbiakban röviden bemutatásra kerülő Xiaomi Yeelight Meteorite plafonlámpa most akciós áron megy, ráadásul európai raktárból küldik, ami gyors, és extra költségektől mentes szállítást jelent.

Először is nem túloztunk, amikor okoslámpának neveztük a Xiaomi Yeelight Meteorite készüléket, mivel ez nem csupán egy fényforrás, hanem egy WiFi kapcsolaton keresztül, okostelefon applikációval vezérelhető lámpa, így kiváló része lehet a kiépítés alatt álló okosotthon rendszerednek. Nem hátrányos, ha nem valami kőkori telefonod van, mert az irányításhoz szükséges alkalmazás minimum rendszerkövetelménye Android 4.4 vagy iOS 9.0. A készülék számtalan üzemmóddal bír, lehet állítani a fényerejét, színhőmérsékletét, időzíteni is lehet, magyarán szólva pontosan olyan világítást fogsz kapni, ami éppen az aktuális hangulatodnak vagy tevékenységednek megfelelő.

A Yeelight Meteorite plafonlámpa maximális teljesítménye 33W, összesen 294 LED izzó található a belsejében, szóval nem csupán erős fénnyel, de energiatakarékos üzemmel is számolhatunk, amit szerintünk mindenki értékelni fog. Sok esetben egy ilyen eszköz a konyhában találja meg végső helyét, ahol azért keringenek bizonyos gőzök és gázok, de emiatt nem kell aggódni, mert a szerkezet IP50 minősítésnek megfelelő külső borítást kapott, nem juthat be a burkolata alá a por, de még a rovarok sem. A szerkezet magassága állítható, a hozzá mellékelt tartókötél hossza fél és másfél méter között variálható.

A termék maximális fényereje 1800 lumen, és a gyártói leírás alapján a készülék belsejében lévő LED izzók élettartama 40 000 munkaóra. A Xiaomi Yeelight Meteorite plafonlámpa most szállítással együtt olyan 26.500 Ft-os áron rendelhető a TomTop webáruházából, és mivel EU raktárról jön, így gyorsan megkapod mindenféle extra költségek nélkül. A készülék kiváló vétel lehet abban az esetben, ha szeretnél okosotthon rendszert kiépíteni, vagy csak simán jól jönne egy testreszabható, csinos formatervvel rendelkező, modern fényforrás. További műszaki jellemzők és megrendelés ezen a linken!

További akciók

Kospet Optimus Pro okosóra

A TomTop kínálatában vannak egyéb leárazások is, amelyek megérdemelnek pár szót. A Kospet Optimus Pro okosóra egy egész érdekes ajánlat, mivel saját 4G modemmel rendelkezik, így képes teljesen önállóan, okostelefon párosítása nélkül hívásokat indítani és fogadni, illetve a mobilinterneten száguldozni. A készülék lényegében egy telefon a csuklódon, így aztán egyáltalán nem számít annyira vészesnek a 139,99 dolláros ára. Részletes ismertetés és megrendelés ezen a linken!

H96 Max TV Box

 

A nagy felbontású képernyővel rendelkező televíziók mellé mondhatni dukál egy TV-box, ami extra funkciókkal és lehetőségekkel látja el a nappali főszereplőjét. A H96 Max segítségével új szintre emelhető a szórakozás, és a polcon lévő malacperselyt sem kell összetörni ahhoz, hogy megvegyük. A TV-okosító nagyjából 10.700 Ft-os áron rendelhető, ennyi pénzért pedig valóban ajándék ez a fejlett processzorral felszerelt, 4 GB RAM-mal és 64 GB belső tárhellyel ellátott masina. A készülék részletes ismertetője, és a rendelési lehetőségek ezen a linken találhatóak!

Xiaomi HIMO C20 elektromos kerékpár és Mijia Electric Scooter Pro elektromos roller

 

A végére legyen itt egy elektromos roller és bicikli, mindkettő Xiaomi márkájú, a roller most 479,99 dolláros áron rendelhető EU raktárról, ha érdekelnek a részletek kattints ide! Ha pedig egy vagány elektromos biciklit szeretnél venni, érdemes megismerkedni a HIMO C20-szal, ami 719,99 dollárért lehet a tiéd, szintén EU raktárról! Műszaki ismertető és megrendelés ezen a linken!

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid