Zavaró hiba az Android 11-ben

0

A Google nemrég útjára indította az Android 11 (elvileg) stabil verzióját, amit a Pixel tulajdonosok már használatba is vehettek, ugyanakkor egy elég idegesítő hiba keseríti meg a felhasználók életét. 

A legújabb beszámolók szerint teljesen használhatatlan a legutóbbi alkalmazások menü, vagy másnéven alkalmazásváltó, ami ami akkor jön elő, ha a képernyő aljáról fölfelé húzzuk az ujjunkat, majd megállítjuk kicsit. Sok felhasználó panaszkodik arra, hogy ilyenkor ugrál a képernyő, vagy éppen egy fekete ablak jön elő, a korábban megnyitott alkalmazások pedig nem látszódnak, tehát gyakorlatilag nem működik rendesen a multitaszking.

A probléma az összes Pixel mobilnál előfordulhat, amire kijött az Android 11, vagyis a Pixel 2-ig visszamenőleg. Néhány esetben megoldja a készülék lezárása és feloldása, míg máskor csak az újraindítás segít. Persze az is lehetséges, hogy sokaknál minden rendben van, nem tudjuk, hogy mennyire széles kört érint ez a hiba.

Nem ezek az első panaszok egyébként az Android 11-re, másoknál az új médiavezérlő nem működik rendesen:

Persze még mielőtt elkönyvelnénk, hogy mennyire rossz az Android 11, azért meg kell jegyezni, hogy egy frissen kiadott rendszernél teljesen normális, hogy vannak kezdeti hibák, ezeket a Google minden bizonnyal javítani fogja. A legtöbben ráadásul nem is ezt a gyári verziót kapják majd meg, hanem valamelyik gyártói felületet, mint a One UI vagy a MIUI, szóval várjuk ki a végét.

Via AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid