ZTE Nubia Z9 – keret nélküli kijelző és 8 GB RAM?

0

Már olvashattunk pár kiszivárgott részletet a hamarosan érkező ZTE Nubia Z9-ről, most azonban feltűnt a készülék Kína telekommunikációs hivatala, azaz a TENAA adatbázisában.

A TENAA általában megbízható adatokat közöl, hiszen egy hivatalos szervről van szó, de ami a ZTE Nubia Z9-ről olvasható, az szinte hihetetlen. A készülék állítólag 8 GB RAM-mal érkezik, a 8 magos processzor órajele pedig 3.5 GHz lesz. Ez már a “túl szép, hogy igaz legyen” kategóriába esik, és jó eséllyel csak elírásról van szó, de ha mégis igaz, akkor egy valódi bestia lesz a ZTE új csúcsmobilja.

z9-tenaa-2

A korábbi hírek szerint egyébként a Snapdragon 810 hajthatja a készüléket, és ebben az esetben az órajel inkább 2.5 GHz lesz, RAM-ból pedig sokkal valószínűbb, hogy 3 vagy 4 GB-ot kapunk. Már ez is figyelemre méltó, de a készülék igazi érdekessége a keret nélküli kijelző. Állítólag két oldalt szinte teljesen nullára csökken a káva, ha szemből nézzük a mobilt.

zte-nubia-z9-bezelless

Egyébként a kijelző paraméterei is kiderültek a TENAA jóvoltából, állítólag 5.15 colos, full HD felbontású panelt kapunk, a fenti kiszivárgott kép alapján pedig biztosra vehető a 2.5D-s üvegborítás.

z9-tenaa-1

A ZTE Nubia Z9 bemutatója május 6-án lesz, mi már nagyon várjuk!

TENAA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid