2018. január 23.
Szerviz
Kezdőlap » Xiaomi Mi Note 2

Xiaomi Mi Note 2 cikkek

50 másodperc alatt elfogyott az összes Xiaomi Mi Note 2

A Xiaomi most elég jól felkavarta az okostelefonos állóvizet a Mi Note 2, de még inkább a Mi MIX bemutatásával. Bár az utóbbi még nem kapható, a Mi Note 2 már a forgalmazás első napján félelmetes eredménnyel teljesített. Vitték mint a cukrot… A Mi Note 2 megdöntötte a Mi5 rekordját, és az első szállítmány 50 másodperc (!) alatt el is ... Tovább »

Bemutató videón a Xiaomi Mi Note 2

A keret nélküli Xiaomi Mi MIX annyira extrém lett, hogy már alig esik szó a Mi Note 2-ről, pedig ez a kínai gyártó első hajlított kijelzős okostelefonja, ami nem mellesleg hardveresen is az élvonalat képviseli. A Mi Note 2 sokban hasonlít a visszahívott Galaxy Note 7-re, ami minden bizonnyal jól jön majd a Xiaominak. Elől és hátul is hajlított üveg ... Tovább »

Hivatalos a Xiaomi Mi Note 2

Rengeteg pletykálás, kiszivárogtatás után végre megérkezett a Xiaomi legújabb csúcstelefonja, a Xiaomi Mi Note 2. A készülék a két oldalán ívelt kijelzőt kapott, akárcsak a Samsung Galaxy Note 7, ám ezen túlmenően még számos kivesézni való érdekességet rejt a mobil burkolata. Első körben természetesen a kijelzőt illik méltatni, és ami azt illeti, van is rajta mit. A megjelenítő 5.7 colos, ... Tovább »

Ennyibe kerülhet a Xiaomi Mi Note 2

Forrásaink szerint a Xiaomi Mi Note 2 remekül betölthetné azt az űrt, amit a Samsung Galaxy Note 7 hagyott maga után, miután a dél-koreai gyártó végleg kivonta a forgalomból a csúcsphabletet. Mivel egészen közeli tippjeink vannak a kínaiak okostelefonjának specifikációiról, illetve immár annak áráról is, talán érdemes komolyan venni ezt az állítást. Számos kiszivárogtatott hír, értesülés érkezett már a mobillal kapcsolatban, ... Tovább »

Keret nélküli kijelzővel pózol a Xiaomi új csúcsmobilja

Egy nagyon érdekes, keret nélküli kijelzővel ellátott Xiaomi készülékről szivárogtak ki fotók a napokban. Állítólag már a bemutató sincs messze. Az alábbi fotók a Weibo nevű kínai közösségi oldalról származnak, és egyértelműen egy eddig ismeretlen, MIUI rendszerű Xiaomi készülék látható rajtuk. Fent és két oldalt valóban minimális a káva, az alsó rész viszont sajnos nem látható. Hogy pontosan milyen készülék ... Tovább »

Már megindult a Xiaomi Mi Note 2 tömeggyártása

Bár már a legtöbb idei okostelefonos nagyágyút rég bemutatták, azért még az év hátralévő része tartogat számunkra érdekességeket. Az egyik ilyen a Xiaomi hajlított kijelzővel szerelt csúcstelefonja, a Mi Note 2. A készülék már a tömeggyártás fázisában van, ezt a cég egyik első számú embere erősítette meg.  A vállalat vezérigazgatója, Lei Jun a saját Weibo oldalán jelentette be, hogy a ... Tovább »

Friss hírek a Xiaomi Mi Note 2-ről

Nem sokkal azután, hogy a kínai elemző Pan Jiutang azt állította, hogy a Xiaomi Mi Note 2 hivatalosan is bejelentésre kerül októberben, felbukkant egy újabb értesülés, mely szerint kicsit tovább kell várni a csúcsmobilra. Kaptunk viszont egy remek teaser képet, amin teljes egészében látszik a készülék hátoldala, és ezzel együtt a kamerák elrendezése is. A szóbeszéd – ami egy Weibo poszt ... Tovább »

8 GB RAM-mal, 256 GB tárhellyel és Android 7.0-val jöhet az új Xiaomi csúcsmobil

Bár az eddig pletykált szeptember 14-ei bemutatóból nem lett semmi, arra még mindig van némi esély, hogy a Xiaomi Mi Note 2 27-én felfedésre kerül a Mi 5s társaságában. Egy Weibo felhasználó a mobil tulajdonságait tartalmazó képernyőképet tett közzé, amelynek megtekintése után minden bizonnyal csak fokozódni fog bennünk a várakozás.  A képet eltekintve kijelenthetjük, hogy a jelenlegi csúcsmodelleknek igazán komoly, ... Tovább »

Friss fotókon a hajlított kijelzős Xiaomi Mi Note 2

Hamarosan megérkezik a Xiaomi új csúcsmobilja, a Mi Note 2, ami a Note 7-hez hasonló hajlított kijelzőt kaphat. Az alábbi fotókon minden bizonnyal tényleg a Xiaomi Mi Note 2 látható, de sajnos nem minden részlet vehető ki. Az viszont egyértelmű, hogy valóban egy hajlított kijelzős mobillal készül a kínai gyártó. A Mi Note 2 a korábbi hírek szerint Snapdragon 820-as vagy ... Tovább »

Képeken a Xiaomi hajlított kijelzős mobilja

Nem újdonság, hogy a Xiaomi egy hajlított kijelzős okostelefonnal készül. Az viszont mindenképpen hírértékű, hogy most renderképeken csodálhatjuk meg a Xiaomi Mi Note 2-t, és persze ismét átfutunk a készülék várható specifikációin is. Ami ezeket a frissen kiszivárgott képeket illet, egyértelmű hasonlóságokat lehet észrevenni a Xiaomi újdonsága és a Samsung Galaxy Note 7 között. Érdekes lehet még a hátlapon virító ... Tovább »