2017. december 15.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Hajlított kijelzős mobillal készül a Doogee
Hajlított kijelzős mobillal készül a Doogee
LG G Flex 2

Hajlított kijelzős mobillal készül a Doogee

Emlékeztek még a Samsung és az LG korai hajlított kijelzős telefonjaira? A Galaxy Roundra és az LG G Flex modellekre gondolunk, amelyek a maguk idejében igen innovatívnak számítottak. Nos, a hazánkban is egyre népszerűbbé váló, és egyre nagyobb teret nyerő Doogee nevű kínai gyártó jelenleg is valami hasonlón dolgozik, ha hinni lehet a legújabb értesüléseknek. 

A hírek forrása a közismert, és megbízható értesülésekkel rendelkező Evan Blass, vagy ahogyan a Twitteren is ismertté vált: @evleaks. Egy tweet formájában tudatta a világgal, miben mesterkedik a kínai gyártó, és még képeket is közzétett az újdonság hajlítható megjelenítőjéről.

A már említett és a tweetben is látható kijelző képaránya 18.5:9 lesz, ezen felül kedvenc szivárogtatónk úgy tudja, hogy a mobilban nem kevesebb, mint 6 GB RAM fog együtt dolgozni egy jelenleg még ismeretlen processzorral. A belső tárhely kapacitása pedig állítólag 128 GB lesz, ami akkor is bőséges, ha nem lesz microSD kártyás bővítési lehetőség.

Amúgy ha esetleg nem tudnátok, a Doogee is elkészítette a maga keretekkel alig határolt megjelenítős készülékét, a Doogee Mix-et, és most úgy látszik, hogy ezen telefon erényeit a már említett hajlított dizájnnal próbálja meg ötvözni. A Doogee hajlított kijelzős újdonsága jövőre kerülhet piacra, már csak az a kérdés, hogy mennyi értelme van a dolognak, hiszen valamiért a Samsung és az LG is felhagyott ezzel a formatervvel.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd
 • Erdélyi István

  Ez nem hajlított, hanem hajlítható, az egyik képen homorú, a másikon domború.

  • Péter

   A sima hajlított kijelzős mobilokban is hajlítható panel van az üveg mögött.

   • Erdélyi István

    Így már értem a képet. Köszi!