2018. január 21.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Ilyen lesz a Galaxy Note 8 üzemideje a Galaxy S8+-hoz viszonyítva
Ilyen lesz a Galaxy Note 8 üzemideje a Galaxy S8+-hoz viszonyítva

Ilyen lesz a Galaxy Note 8 üzemideje a Galaxy S8+-hoz viszonyítva

Nemrég hivatalosan is bemutatták a Samsung Galaxy Note 8-at, ami a méretéhez képest elég szerény aksit kapott. Nézzük mire számíthatunk üzemidő terén a nagyobbik S8 kiadáshoz viszonyítva!

A Galaxy Note 8 még a Galaxy S8+-nál is nagyobb lett, de a 3500 mAh-s aksi helyett csak egy 3300-as telepet szerelt bele a Samsung. Ez persze valahol érhető, hiszen kellett a hely az S Pennek, és nem akarták, hogy megismétlődjön a Note 7 balhéja, így inkább a biztonságra mentek rá, mintsem a határok feszegetésére.

Az üzemidő kicsit gyengébb lesz, mint a Galaxy S8+ esetében, de azért nem számítunk jelentős különbségre. A Samsung hivatalos adatai szerint így alakul majd a Note 8 használati ideje különféle tevékenységek esetén:

Galaxy S8+ Galaxy Note 8
MP3 lejátszás (AOD bekapcsolva) akár 50 óra akár 47 óra
MP3 lejátszás (AOD kikapcsolva) akár 78 óra akár 74 óra
Videó lejátszás akár 18 óra akár 16 óra
Beszélgetési idő akár 24 óra akár 22 óra
Böngészés (Wi-Fi) akár 15 óra akár 14 óra
Böngészés  (3G) akár 13 óra akár 12 óra
Böngészés (LTE) akár 15 óra akár  13 óra

Ezek persze csak a gyári adatok, kíváncsian várjuk az első valódi tapasztalatokat! A Note 8-ról itt olvashatsz bővebben.

via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Péter Izsó

  Kíváncsi leszek az eladásokra!
  Nem lepődnék meg, ha a várt 11 milliós eladási adatokat hírből sem közelítené meg!
  Szerintem több hibát is vétett a Samsung a megalkotásakor a készüléknek és ez csak az elvakult Note fan-okat nem fogja elgondolkodtatni!
  Nézzük csak meg milyen erős (lesz) a konkurencia a hajrában (év végi ünnepek) !
  Apple
  Huawei
  Google
  Sony
  Lg
  Samsung (igen, saját maga, hiszen az S széria is konkurál a Note-al)

  • Joci

   Egyetértek szerintem se fognak annyit eladni belőle mint amennyire számítanak.
   Az új iphone jobb lesz a kijelzője miatt.A note 7 balhé miatt jobb telefonra számítottam és szerintem más is.Ez csak arról szól, hogy még egy bőrt lehúztak
   az új kijelzőről az infinity displayről.Hasonló kijelzőjű telefont mint az iphone 8-é
   csak az s9-ben láthatunk majd szerintem. Azt hiszem még a nyár elején olvastam egy cikket amelyben az állt,hogy azért nem vezetik be még a samsungnál a hajlított kijelzős mobilokat mert a keret nélkülieket is sokan veszik.Szóval szerintem a note 8
   ezért nem lett teljes kijelzős mert az s8 párost sokan veszik és úgy gondolták csak picit alakítanak rajta és ennyi.Ezzel nem is lenne baj ,ha nem lett volna a beégés a
   note 7-el.Nekem csalódás a note 8 ránc felvarrott s8 plus, ráadásul kisebb akksival ez meg a pláne.Az s8 plust szerintem még többen fogják venni.A note 8 drága és nem éri meg egy s8 plus-al szemben amely alig tud kevesebbet és az ára is egyre kedvezőbb lesz.

   • Péter Izsó

    Nem szoktam konkrétumokkal dobálózni, de szerintem a prognózis az eladások tekintetében olyan lesz, hogy az induló roham hamar csilapodni fog és kisvártatva el fog maradni az elvárásoktól, ami drasztikus áresést fog okozni. Az még valamennyire segít, de hirtelen sokat bukni egy prémium készüléken, sokaknak fogja csípni a szemét és ez kártékony lesz a vállalat imidzsére!!!

    Amúgy jól fogalmaztad meg:
    A Note8 egy ceruzás S8+ ami jelenleg ~2x drágább mint az “előd” (S8+) mégis a ceruzáért az amúgyis szűkös készenléti idő oltárán kell komoly áldozatot hozni!!!

    (én is csalódtam benne hardveresen, a dizájn nekem bejön, jobban mint az S, és ennyit nem vagyok hajlandó fizetni érte!)

   • Mare

    Ember te tisztában vagy vele miket írsz? Nem olvastam végig amit írtál de h az iphoneban jobb kijelző lesz mint a pl Note 8 azt megnézém két okból is. Az egyik h lehet fikázni ezt a telefont de jelenleg az egyik (bizonyítottan) legjobb képmegjelenítő van benne. A másik h a Samsung fogja biztosítani ebben a nagyra becsült iphoneba a kijelzőt továbbá a procit is. Szóval ez a nagy újabb innováció is a nagy konkurenciától lesz vásárolva. Így a végére nem vagyok Note-os sem nagy Samsungos függetlenül attól h az van. Néha nem ártana kicsit utána nézni a dolgoknak mielőtt hülyeségéket irkálsz.

 • bognár balázs

  péter izsó. látom neked nem telik ilyen telefonra ezért irigykedsz… hidd el. jo készölékek és könnyedén kiütheti a samsung az ifarváladékot. és leszarom hogy hisztizel csoro geci :D