Nagyon ígéretes a Vernee új, kompakt mobilja

0

A Vernee hamarosan új készüléket ad ki, mellyel igyekeznek azok kedvében járni, akik nem akarnak nagy méretű telefont hordozni magukkal.

A hírek szerint 5.2 colos kijelzővel érkezik a gyártó új készüléke, a Vernee M5. Napjainkban is sokan vannak még, akik nem szeretnének nagy méretű telefont venni, és ide lesz pozicionálva az M5. A képeken jól látható a letisztult dizájn, amely kifejezetten elegáns külsőt kölcsönöz a mobilnak.

A képek alapján egész kecsesnek tűnik az M5, és tenyérbeillő fogása van, hogy egy kézzel is nyugodtan tudjuk használni. A hátsó rész a már-már jól megszokott módon van kialakítva, azaz fent középen van a kamera, alatta pedig az ujjlenyomat-olvasó. A hátsó rész sötétkék színezést kapott, mely a képek alapján matt hatású. A fiatalos dizájnnal ellátott készülék kinézete merőben eltér a gyártó eddigi modelljeitől.

A mobilt egy 8 magos, 64 bites processzor hajtja (MT6750), ami korrekt középkategóriás teljesítményre képes. Memóriából 4 GB-tal lesz felvértezve az újdonság, és a már jól ismert Android 7.0-ra épülő VOS rendszert fogja használni (a Vernee saját, optimalizált szoftvere). Ezzel igyekszik a gyártó a kisebb telefon=gyengébb hardver hegemóniát megtörni a piacon, és kedvébe járni azoknak, akik kis készüléket keresnek, de megfelelő felhasználói élménnyel.

Ha szeretnétek többet megtudni a mobilról, akkor látogassatok el a Vernee oldalára.

Forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid