A Google adhatja ki az első Snapdragon 836-os csúcsmobilokat

0

2016 őszén debütáltak az eredeti Google Pixel telefonok, a következő generáció pedig idén október 5-én fog érkezni. A keresőóriás referenciamobiljairól mindig szállingózik valami jó kis pletyka, ezúttal Evan Blass – @evleaks – szellőztetett meg pár infót a készülékekről, például azt, hogy milyen lapkakészlet kerülhet a belsejükbe. 

Ha lehet hinni a népszerű szivárogtatónak, akkor a Google Pixel 2 mobilok burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 836 fog dolgozni. Mivel túl sok okunk nincs kételkedni Evan szavában – ő az egyik legmegbízhatóbb pletykafészek a tech világban – így vélhetően ezek lesznek az első olyan okostelefonok, amelyek belsejében a frissített csúcslapka dolgozik. Emellett a már említett bemutató dátumát is közzétette.

A Google úgy látszik ragaszkodik azon taktikájához, hogy megvárja a nagy gyártókat a saját bejelentéseivel, hiszen példának okáért a Samsung vagy az Apple addigra már forgalmazni fogja saját újdonságait.

Egyébként két modellre számítunk, a sima Pixel 2 egy hagyományosabb kivitelt kaphat, a nagyobb Pixel XL 2 pedig állítólag szinte káva nélküli kijelzővel érkezik. A Snapdragon 836 azonban mindkét változatba belekerülhet.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid