2017. április 30.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok

Android mobilok

Felbukkant az LG G6 Mini

A legfrissebb hírek szerint egy kompaktabb LG G6 variánssal készül a dél-koreai gyártó, és néhány kiszivárgott fotónk is van a készülékről. A forrás szerint az kisebb modell 5.4 colos kijelzővel érkezik, és marad a vékony keret, illetve a 2:1-es képarány. Az újdonság hardveréről egyelőre nem tudni semmit, de minden bizonnyal gyengébb lesz, mint a nagy testvér, és így az ár ... Tovább »

Mind a négy oldalán hajlított kijelzővel készül a Samsung

A Galaxy S8-ban debütált Infinity Display a Samsung eddigi legnagyobb dobása kijelzők terén, de már dolgoznak egy még ennél is futurisztikusabb megjelenítőn. Egy dél-koreai jelentés szerint a Samsung olyan kijelzővel készül, ami mind a négy oldalán hajlított, azaz nem csak a két szélén, hanem alul és felül is. Ezzel a megoldással lehetségessé válik akár a 98%-os kijelző/előlap arány is, amit ... Tovább »

Megjelent a Samsung Galaxy S8 Magyarországon

A mai napon végre Magyarországon is megjelentek a Samsung új csúcsmodelljei, a Galaxy S8 és a Galaxy S8+. Az előrendelők már korábban kézhez kaphatták a készüléküket, hivatalosan azonban csak a mai naptól vásárolható meg a Galaxy S8 hazánkban. A Samsung a következőket írja sajtóközleményében: “A Samsung újdonságai mostantól nemcsak előrendeléssel, de a gyártó partnerboltjaiban is megvásárolhatók. A ma lezáruló Galaxy S8 ... Tovább »

Megvan mikor jelenik meg a Sony eddigi legerősebb csúcsmobilja

A Sony Xperia XZ Premium volt ez első csúcsmobil, amit Snapdragon 835-ös lapkával jelentettek be, és most kiderült, hogy mikortól lesz kapható a készülék Európában. A német O2 szolgáltató weboldalán azt írják, hogy június 1-jén indul az új csúcsmodell kiszállítása, és az Amazonon is ugyanez a dátum olvasható. Ez lehet tehát az európai megjelenés időpontja, de nagy valószínűséggel hazánkba egy kis késéssel ... Tovább »

Hatalmas kijelzőt kapott a ZTE Max XL

A ZTE most mutatott be egy új okostelefont, ami bár amerikai szolgáltatók forgalmazásában lesz első körben kapható, mégis megérdemel pár sort lapunk hasábjain. A Sprint előfizetők számára leleplezett Max XL egy hat hüvelykes szörnyeteg, ami méltó a figyelemre. Az alig 130 dollárba kerülő mobiltelefon 6 colon kínál Full HD felbontást, 3990 milliamperórás akkumulátor kapacitást, valamint egy Qualcomm Snapdragon 435 lapkakészletet, ... Tovább »

Kiderült a Samsung Galaxy S8 Home gombjának titka

A Samsung a korábbi fizikai Home gombot egy a kijelzőn megjelenő szoftveres gombra cserélte a Galaxy S8-ban, ami elég radikális változás, és most kiderült egy érdekesség ezzel kapcsolatban. A Galaxy S8 Home gombja kikapcsolt kijelzőnél is látható Always On módban. Ez nagyon hasznos és kényelmes, de többekben felmerült a kérdés, hogy hosszú távon vajon nem fog-e beégni a Super AMOLED kijelzőbe. ... Tovább »

Brutális aksival és 6 GB RAM-mal debütált a Gionee M6S Plus

A kínai Gionee egy termetes készülékkel bővítette a termékpalettáját, ami az M6S Plus nevet viseli. Specifikációkat tekintve nem sokban különbözik az elődjétől, az M6 Plus-tól, de azért akadnak komoly módosítások is. Sokkal több lett a RAM, és a belső tárhely is félelmetesen nagyra sikeredett. Szóval ugyanúgy egy 6 colos behemótról van szó, amelynek óriási AMOLED kijelzőjén Full HD-ben jelennek meg ... Tovább »

Már készül a Samsung Galaxy S9 processzora

A Galaxy S8 még csak mostanában jelenik meg, de a legfrissebb hírek szerint a Samsung és a Qualcomm már elkezdett dolgozni az utódba szánt processzoron. Egy friss jelentés szerint már készül a Galaxy S9 processzora, ami a Snapdragon 835 után a Snapdragon 845 nevet kaphatja. A fejlesztést még csak mostanában kezdték, tehát túl sok minden nem derült ki, de az ... Tovább »

Megvan mikortól lesz kapható az LG X Power 2

Az LG már februárban hivatalossá tette az üzemidőbajnoknak titulált X Power 2 készüléket, és akkor a vállalat azt ígérte, márciustól kezdve kapható lesz a telefon, ami bizony nem igazán történt meg. A cég most előállt a forgalomba kerülés idejével, amire egy picit még mindig várnunk kell.  A dél-koreai gyártó megerősítette, hogy a 4500 milliamperórás akkumulátorral ellátott, leginkább középkategóriásnak bélyegezhető okostelefon ... Tovább »

Kiszivárgott renderképen a OnePlus 5

A OnePlus 3 és 3T készülékeket a OnePlus 5 fogja követni a hírek szerint, ugyanis a 4-es számot a balszerencsével azonosítják Kínában. Most kikerült egy állítólagos renderkép az újdonságról, érdemes megnézni! A OnePlus 5 bemutatójára 1-2 hónap múlva kerülhet sor, azaz épp itt az ideje az első kiszivárgott képeknek. Az alábbi állítólagos renderen duál hátlapi kamera látható, amelyről már többször ... Tovább »