2018. január 18.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Szerinted túlél a OnePlus 3 egy 250 méteres zuhanást?
Szerinted túlél a OnePlus 3 egy 250 méteres zuhanást?
OnePlus 3

Szerinted túlél a OnePlus 3 egy 250 méteres zuhanást?

Ha valaki potenciális vásárlója egy okostelefonnak, nyilván sok egyéb mellett szeretne meggyőződni annak tartósságáról, strapabírásáról is. A Youtube végtelen birodalmában számtalan olyan videó van, ahol méregdrága készülékeket gyilkolnak, természetesen szigorúan a tájékoztatás érdekében. A OnePlus sem egy szívbajos gyártó, fogta jelenlegi csúcsmodelljét, és ledobta 250 méter magasból…

Hogy a OnePlus 3 összeszerelési minőségét demonstrálja, az ázsiai gyártó fogta zászlóshajóját, és a franciaországi Mimizan városa felett kidobta egy repülőgépből. Mint ahogyan a videóból kiderül, a telefon túlélte ezt a félelmetes esést.

Persze nem kötekedésből, de azért érdemes hozzáfűzni, hogy a készülék füves talajon landolt. Ha valamilyen másféle felületre esett volna, mint mondjuk beton, vagy valami hasonló, biztosan másképp alakul ez a történet is. Ennek ellenére ez a videó tényleges igazolása a OnePlus 3 kiváló anyaghasználatának, ám az otthoni próbálkozásokat mégsem javasolnánk.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Németh József Richárd

Németh József Richárd
  • Jakesz

    Ostoba, gyerekes marketingvideó az egész. De az összes telefonkínzó videó gyerekes, mindegyik csak félrevezető szándékú. Karcolhatják a telefont akármilyen éles eszközzel, ott hiába nem karcolódik meg, a mindennapokban egy kis por vagy homok képes megkarcolni, vagy ha valaki tok nélkül lazán teszi le az asztalra, úgy hogy egy kicsit is csúszni is fog rajta a telefon, rövid időn belül úgy is karcos lesz. Az ilyen életszerű dolgoktól való sérülést kellene megoldaniuk és villogniuk vele, nem azzal, hogy a penge nem sérti meg a kijelzőt, mert az a kutyát nem érdekli. Az esésnél ugyanez a helyzet, de ott a szerencsén is múlik, hogy hogyan és mire esik a telefon. Betörhet 30 centis eséstől is, de megúszhat egy 3 méterest is pár karcolással.