0 forintos havidíjjal startolt el a Digi mobilos szolgáltatása

0

Akik már használták a Digi valamelyik szolgáltatását, azok rendszerint nagyon pozitív véleménnyel vannak róluk, így nem véletlen, hogy hatalmas várakozás előzte meg a mobilszolgáltatásuk elindítását, amely most végre el is startolt.

Még 2016-ban vásárolt frekvenciasávot a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft., amely akkor közel 900 millió forintjukba került, és bár elhúzódott a dolog, május 27-én végre elérhetővé várt a portfólió, és kifejezetten kedvező ajánlattal várják az előfizetőket.

Azok a felhasználók, akik jelenleg is rendelkeznek Digi vagy Invitel előfizetéssel, az év végéig 0 forintos áron igényelhetik a mobil előfizetést. Mivel legalább egy Digis szolgáltatás megléte követelmény (TV/vezetékes telefon/internet), ezért az új ügyfeleknek valamelyiket be kell vállalniuk a vadonatúj szolgáltatás eléréséhez. A percdíjak nagyon kedvezőek, hiszen hálózaton belül 0 Ft-ért telefonálhatunk és SMS-ezhetünk (hálózaton kívül 5 Ft/perc és 21 Ft/SMS). Az ingyenes korlátlan belföldi mobilnet is kecsegtető, de itt azért érdemes átolvasni a tájékoztatót, hiszen 50 GB-os forgalom felett korlátozzák a sebességet, illetve a garantált 0/0 Mit/s sem túl biztató.

Utóbbinak bizonyára az egyelőre foghíjas lefedettséghez van köze, amelyet egy térképen tekinthetünk meg. A cég kihangsúlyozza a folyamatos terjeszkedést és hálózatbővítést, így jobb térerőt és gyorsabb internet elérést biztosítanak majd a jövőben.

Természetesen az előfizetés mellé készüléket is vásárolhatunk tőlük, amelyet akár részletre is elhozhatunk, ám a lista egyelőre nem túl bőséges. Jelenleg csak Huawei, Samsung és Digi márkájú okosmobilokból választhatunk, de az idősebbeknek akad néhány filléres nyomógombos készülék is. Erre mondják, hogy minden kezdet nehéz, de mi nagyon szurkolunk nekik, hiszen az eddigi szolgáltatásaikról is pozitívak a tapasztalatok.

Forrás: Digi.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid