1 éves a Goboo webáruház, szülinapi játék és akciók indultak

0

Születésnapját ünnepli a Goboo webáruház, amely mindössze 1 éve indult, de azóta igen nagy népszerűségre tett szert. Egy hivatalos spanyol Xiaomi forgalmazóról van szó, amely Magyarországra is szállít. Sokszor náluk jelennek meg először a gyártó új készülékei, és általában egész jó áraik vannak. Most egy érdekes játékkal és számos akcióval ünnepelnek, érdemes megnézni a kínálatot!

Most ünnepli első születésnapját a Goboo webáruháza, amely szeretné kifejezni háláját rendszeres és új vásárlói számára. Mivel mással is tehetnék ezt, mint két héten át tartó ünnepléssel, akciókkal és ajándékokkal. A kapcsolódó kampány március 28-án indult és egészen április 11-én éjfélig tart, a részleteket az alábbi linken tekinthetitek meg:

Az egyéves évforduló keretén belül két fő tevékenység zajlik. Az egyik a “Goboo Run” nevű ügyességi játék, a webshop ezzel szeretné felidézni az eltelt egy évet a felhasználókkal közösen.

Goboo Run játék

Aki részt vesz a játékban, akár 50 százalékos kedvezményre jogosító kuponokat is szerezhet, az a három felhasználó pedig, akik a legjobb pontszámot érik el, Xiaomi Mi Pad 5 táblagépet, egy POCO X4 Pro 5G okostelefont, illetve egy 1More PistonBuds Pro fülhallgatót kapnak.

A másik évfordulós aktivitás keretein belül minden felhasználó kap egy 15 euró értékű kuponcsomagot, illetve korlátozott mennyiségben 20 eurós kuponokat is be lehet zsebelni. A kuponok minden nap megújulnak, délután 13:00 órakor. Akik már régi felhasználói a Goboo-nak, húsz euró értékű ajándékot és egy 15 euró értékű extra kuponcsomagot kapnak, illetve 5 százalékos kedvezményt a következő vásárlásukból.

Az elmúlt egy év során a Goboo arra törekedett, hogy komoly európai lefedettséget hozzon létre, ennek megfelelően egyebek mellett már képes másnap kiszállítani az adott terméket a spanyolországi és németországi vásárlók számára, de Magyarországra is gyorsan megjönnek a rendelések. A webáruház nem titkolt célja, hogy a vásárlók első számú választása legyen, amikor innovatív elektronikai termékeket szeretnének beszerezni.

Forgalmazzák a Xiaomi, a POCO, a HOTO, a 1MORE és más megfizethető, de kiváló minőségű márkák termékeit egyaránt. Bizonyos régiókban még részletfizetési kedvezményeket is kínálnak. Íme a Goboo egy éves történetének fontosabb mérföldkövei:

 • 2021 március 4 – megtörténik az első rendelés az oldalon
 • 2021 március 22 – elstartol a Poco X3 Pro
 • 2021 július 15 – elindul az alkalmazás
 • 2021 szeptember 15 – megindul a Xiaomi Pad 5 táblagép forgalmazása
 • 2021 szeptember 23 – megvalósul a másnapi kiszállítás Spanyolországon belül
 • 2021 november 11 – a 1MORE termékek forgalmazásának megkezdése
 • 2021 november 23 – a Klarna-val közös részletfizetési program kezdete
 • 2021 november 27 – megkezdődik a Dreame termékek forgalmazása
 • 2021 december 6 – Imou termékek kerülnek a választékba
 • 2022 január 6 – megindul a HOTO termékek értékesítése
 • 2022 február 23 – egy másik részletfizetési program indul a BNP-vel karöltve
 • 2022 március 2 – megvalósul a másnapi kézbesítés Németországban

A Goboo (goboo.com) 2021 márciusában alakult, azzal a céllal, hogy kiszolgálják a pandémiát követő időszakban a megfizethető és innovatív termékek iránti egyre növekvő keresletet. Az alapítók elkötelezettek amellett, hogy egy hatékony online kereskedelmi platformot építsenek ki, amely széleskörű márka- és termékválasztékkal rendelkezik, és ellássák az európai piacot a legújabb technológiákat hasznosító intelligens termékekkel. A Goboo folyamatosan fejleszti szolgáltatásait és termékkínálatát, hogy a vásárlóknak magas színvonalú, gondtalan vásárlási élményben legyen része. Az oldalon mindenféle termékkel foglalkoznak. A háztartási gépek mellett képviseltetik magukat a szépség- és testápolással kapcsolatos eszközök, az intelligens otthoni megoldások, a biztonsági kamerák, a telefonok, illetve számos egyéb holmi.

A kereskedőnek nem célja, hogy a következő “legjobb, legolcsóbb” online üzlet legyen, mindenféle kétes minőségű termékkel, hosszúra nyúló szállítási időkkel, és a valóságban semmit sem jelentő termékgaranciával úgy, hogy jogi felelősséggel csak valahol a világ másik felén tartozik valakiknek. Ehelyett arra törekednek, hogy kiváló minőségű termékek, különleges ajánlatok és a megszokott, magas színvonalú szerviz kombinációját kínálják a felhasználói számára. A Goboo a Xiaomi, a POCO, a 1More, az Imou, a Hoto és más márkák hivatalos partnere, sokszor elsőként kapnak lehetőséget egy adott termék forgalmazására, így képesek biztosítani, hogy vásárlóik szintén az elsők között kaphassák meg az óhajtott portékát. Mindezek mellett exkluzív bevezetési előnyöket, ajándékokat, kuponokat és más egyebeket kínálnak az oldalon vásárlók számára. A Goboo nem törekszik arra, hogy a legolcsóbb platform legyen, ám mégis képes olyan partneri kapcsolatot kötni a gyártókkal és márkákkal, amelynek eredményei a különleges ajánlatok és magas színvonalú kedvezmények lesznek.

A villámgyors európai kiszállítás érdekében a Goboo helyi raktárakkal rendelkezik, amelyek segítségével összesen 21 országot fednek le. Spanyolországban és Németországban képesek biztosítani a másnapi kiszállítást, a többi ország esetében pedig 2-7 nap alatt megoldják a termék eljuttatását a megrendelőhöz. A kiszállítás mindig ingyenes. A webshop céljai között szerepel, hogy a németeknél és spanyoloknál már igénybe vehető másnapi kiszállítást további régiókban is bevezessék. Sőt, lesznek olyan országok, ahol még aznap megtörténhet a megrendelt termékek kiszállítása.

A Goboo az európai előírások szerint tevékenykedik, és gondtalan vásárlási élményt igyekszik kínálni. Ennek része többek között a 14 napos feltétel nélküli visszaküldés, a két éves garancia és a 30 napos visszaküldési opció abban az esetben, ha a termék hibás. Hogy a webshop kiemelkedhessen a konkurensek közül, nagy jelentőséget tulajdonítanak az ügyfélszolgálatnak, illetve a vásárlók érdekeinek megvédésének. Spanyolországban már sikerült helyi és professzionális ügyfélszolgálati csapatokat alapítani, és folyamatban van ennek bevezetése más országokban is. Nem csupán a vásárlóknak, de a platformon kereskedőknek is átfogó támogatást igyekeznek biztosítani.

A Goboo oldalán többféle biztonságos fizetési metódust is használhatunk. A kereskedő partneri kapcsolatban áll a legismertebb és legmegbízhatóbb fizetési szolgáltatókkal, mint amilyenek a VISA, a MasterCard, az American Express, a Sofort, valamint a Paypal és a Klarna, utóbbi révén még a részletfizetés is elérhető az adott régió vásárlói számára. Az oldalt bemutatását követően jöjjön még egyszer a születésnapi akciók és nyereményjátékok linkje:

 

Forrás: Goboo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid