1 hüvelykes OmniVision kamerával érkezhet a Honor Magic 6 RSR Porsche Design

0

A Honor 2023 végén, az utolsó napokban jelentette be a Porsche Designnal kötött együttműködést. Az első telefon, amely ebből a kollaborációból született, a Honor Magic V2 RSR Porsche Design volt, és ha hihetünk a legfrissebb híreknek, a következő készülékre sem kell már sokat várnunk.

A rangos szivárogtató Digital Chat Station a Weibo-profilján posztolta ki, hogy a Honor Magic 6 RSR Porsche Design márciusban kerül bejelentésre. Ami még ennél is érdekesebb, hogy szerinte az okostelefon elsőként kaphatja meg az OmniVision új, 1 hüvelykes kameraszenzorját. Immáron másodjára hallunk arról, hogy a Honor az 50 megapixeles OV50K szenzort alkalmazza a Magic 6 mobilok valamelyikében.

Honor Magic V2 RSR Porsche Design, az együttműködés első gyümölcse

A jelenlegi zászlóshajó, vagyis a Magic 6 Pro is az OmniVision műhelyében készült 50 megapixeles kamerával van felszerelve, de az OVH9000 modul 1/1,3 hüvelykes mérettel bír. Az OmniVision 1 hüvelykes kameraszenzorja a Sony LYT-900-as érzékelőjével tervez versenybe szállni, ezt a modult az Oppo Find X7 Ultra hátoldalán ismerhettünk meg. Az ázsiai szivárogtató azt is megemlítette, hogy a Xiaomi 14 Ultrára is a japán gyártó második generációs kameraérzékelője kerülhet. A Xiaomi csúcstelefont azért hozta fel, mert tudomása szerint az is márciusban debütál.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid