10 éves a Geekbuying webáruház, nagy kiárusítást indítottak

0

10 éves a Geekbuying, ami egy népszerű és megbízható külföldi webáruház. Rengetegféle kütyü megtalálható náluk, és több európai raktárral is rendelkeznek, most pedig megindították a nagy szülinapi kiárusításukat, amelyben sok hasznos terméket lehet kedvezményes áron beszerezni.

  • Frissítés: exkluzív évfordulós kupon: Aff10thanniv (100 dollár kedvezmény az 1000 dollár fölötti rendelésekre, csak az első 100 vásárlónak)

A Geekbuying születésnapi kiárusítása három turnusban fog zajlani júniusban, az első lesz a “bemelegítő vásár”, ami e hónap 7. és 14. között fog tartani, 14. és 23. között jön a fő esemény, a “ráadás” pedig egészen június 27-ig, a promóció végéig fog tartani. Mindegyik turnusban más-más akciók és programok várják az oldalra látogatókat, érdemes lesz tehát mindegyik alatt legalább egyszer benézni. A születésnapi kiárusítás teljes választékát az alábbi linken tudod megtekinteni:

Mint azt láthatjátok, a kínálatban rengetegféle termék van, ezeket meg sem kíséreljük teljes egészében felsorolni, a TV-okosítón át az elektromos kerékpárig, okosóra, laptop, elektromos roller, háromdimenziós nyomtató, robotporszívó és még motorikus asztal is van a választékban. Mindenképpen érdemes szétnézni, hátha találtok valami érdekeset, amit most kedvezményes áron rendelhettek meg.

A kiárusítás mellé készült egy vásárlási segédlet, valamint egy naptár, amelyben a különböző kapcsolódó rendezvények és további akciók szerepelnek, napi bontásban.

Ahogyan látható, lesznek olyan napok, amelyeket kifejezetten egy márkának dedikálnak, lesz nyereményjáték, illetve egyes napokon adott termékkategóriába tartozó portékákat fognak a szokottnál kedvezményesebb áron kínálni. A vásárlási útmutatót és a promóció részletes naptárját az alábbi linkre kattintva tudjátok megtekinteni:

Érdemes feliratkozni a Geekbuying hírlevelére, aki így tesz, az oldal teljes kínálatára érvényes, 10 dollár értékű kupont kap. A bemelegítő vásár tehát már megkezdődött, a kedvezményes ajánlatok egy része már él. Még egyszer következzék a Geekbuying 10. születésnapi kiárusításának linkje:

 

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid