10 magos Helio X30 processzorral jöhet a Vernee MIX 2

1

Friss információk derültek ki a Vernee új “keret nélküli” telefonjáról, amelyek szerint nem is egy belépőszintű modellről van szó, hanem egy izmos csúcsmobilról!

Egy ideje már nem lehet hallani a Vernee Apollo 2-ről, és állítólag már nem is lesz ilyen modell, ugyanis a gyártó a sokkal modernebb dizájnnal ellátott MIX 2-t adja ki helyette.

A készüléket az új Helio X30 lapka hajtja a legfrissebb hírek szerint, ami egy igazán ütős, 10 magos chipset a legújabb, 10 nm-es gyártástechnológiával. Így a Vernee MIX 2 lehet az első “keret nélküli” telefon ezzel a hardverrel.

Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy nem is volt sima Vernee MIX, ám a gyártó szerint a 2 inkább csak egy kódnév, ami a kettes számhoz köthető funkciók összességére utal (duál kamera, duál üveg, stb.), és ezt állítja a vállalat a kampány középpontjába.

A Vernee MIX 2 egy hatalmas, 6 colos kijelzővel jön, ami 18:9-es képaránnyal és Full HD+ felbontással bír.

Ha érdekel a telefon, akkor a gyártó weboldalán feliratkozva esélyed nyílik akár nettó 99.99 dolláros áron megvásárolni azt. Összesen 100 darab készüléket osztanak szét ennyiért, és a szerencsések az elsők között próbálhatják majd ki a Vernee újdonságát.

forrás: Vernee

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid