10 másodperces videón az új Google-mobil

0

Valószínűleg két új referenciamobillal készül idén a Google, az egyiket állítólag a Huawei gyártja majd, ez lesz a nagyobb méretű modell, és lesz egy kisebb készülék is, ami az LG Nexus 5 folytatása lehet. Most az előbbi tűnt fel egy nagyon rövid, de annál többet mutató videón.

Tehát az alábbi videón állítólag a Huawei által gyártott új Nexus mobil látható, és amennyiben ez igaz, már nagyjából sejthető, hogy hogyan is néz majd ki a készülék. A ház anyaga nem állapítható meg egyértelműen, lehet fém és műanyag is, de mindenképpen valami prémium (hatású) felületre számíthatunk.

A hátlapon egy viszonylag nagyméretű, jellegzetes kialakítású kameraszenzor látható, alatta pedig egy ujjlenyomat-olvasónak is jutott hely. Úgy látszik, hogy alulra egy USB-C csatlakozó került, de mivel elég rossz minőségű a felvétel, így biztosat egyelőre nem tudunk mondani.

huawei-nexus-leak

A korábbi pletykák szerint egy 5.7 colos, QHD felbontású AMOLED kijelzőre számíthatunk, a meghajtásról pedig valószínűleg a Snapdragon 810 gondoskodik majd (a Snapdragon 820 állítólag csak jövő év elejére lesz kész).

Feltehetőleg mindkét új Nexus mobil ősszel érkezik, ezeken debütál majd az Android M is, valószínűleg 5.2-es verziószámmal.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid