A Samsung bivalyerős processzorával jöhet a Meizu új csúcsmobilja

0

Más távol-keleti gyártókhoz hasonlóan a Meizu is egyre jobban tör előre, és mostanában egész korrekt mobilokat dobnak a piacra. Egy elemző szerint a következő zászlóshajójuk egy igazi nagyágyú lesz, hiszen a Samsung bivalyerős processzorát használja majd, ami a Galaxy S6-ban debütált.

A Meziu jelenlegi csúcsmobilja az MX5, amit most nyáron mutattak be, és egyébként kifejezetten jól sikerült. Korábban úgy sejtettük, hogy az előző generációhoz hasonlóan idén is lesz egy kicsit komolyabb Pro verzió, ám most úgy néz ki, hogy más tervei vannak a gyártónak. Állítólag dobták az MX5 Pro ötletét, és egy teljesen új, még erősebb mobilon dolgoznak.

Meizu MX5

Meizu MX5

A Meizu korábban is adott már ki Exynos processzorral szerelt készüléket, így nem tűnik annyira hihetetlennek az értesülés, miszerint a készülőfélben lévő zászlóshajóban a 8 magos, 64 bites Exynos 7420 teljesít majd szolgálatot. Ez a processzor röpítette az AnTuTu toplisták élére a Galaxy S6-ot és a Galaxy S6-edge-et, és állítólag a Note 5-be is ez kerül majd beépítésre.

samsung-exynos

Az új Meizu csúcsmodellről ezen kívül csak olyan apróbb részletek derültek ki, mint például a fém keret és a hajlított üveg hátlap. Az ár és a megjelenés ideje még nem ismert, de a készlék talán hazánkba is eljut majd a gyártó hivatalos magyar forgalmazója, a Ping Digital jóvoltából.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid