10 napos korlátlan netet kapcsolhatnak be a Telekom ügyfelei

0

A Telekom is készült az ünnepekre, 10 nap korlátlan netet kapnak az ügyfelek, de csak december 20-ig lehet ezt aktiválni.

A Telekom minden lakossági mobil és Üzleti Mobil csomagos ügyfele díjmentesen aktiválhatja a 10 napos korlátlan mobilnetet december 20-ig. Ezt a Telekom alkalmazásban lehet megtenni, egyszeri alkalommal.

Az ajánlat lakossági előfizetők esetében havidíjas és feltöltőkártyás mobilokra is érvényes. Az aktiválás után belföldön korlátlan, EU roaming helyzetben pedig 6 GB adatmennyiség használható fel 10 napig.

Üzleti előfizetők az Általános Szerződési Feltételek szerinti Üzleti Mobil díjcsomagjuk mellé aktiválhatják az opciót. Ha több mobilszolgáltatásod van, lehetőséged van mindre aktiválni a kedvezményt, de előfizetésenként csak egy alkalommal.

A Telekom a promóciót egy jótékonysági akcióval is összekapcsolta. A vállalat összesen 80 millió forint adománnyal támogat 4 fontos ügyet és az ezeket képviselő 8 alapítványt. Az összeg felének, vagyis 40 millió forintnak a sorsáról az ügyfelek dönthetnek. A 10 napos korlátlan mobilnet aktiválásakor mindenki megadhatja, hogy melyik ügy a legfontosabb számára, és a válaszok alapján kerül majd szétosztásra az adomány.

Az alábbi lehetőségek vannak:

  • EGYENLŐ LEHETŐSÉGEK – a fogyatékkal élők számára
  • GYEREKEK JÖVŐJE – a megkülönböztetés nélküli életért
  • A DIGITÁLIS MINDENKIÉ – a gyerekeké épp úgy, mint a látássérülteké
  • MINŐSÉGI SZABADIDŐ – sporttal az esélyegyenlőségért

Forrás: Telekom

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid