11.11 – Az év legnagyobb akciói + NapiDroid nyereményjáték!

0

Jön november 11-e, a szinglik napja, ami Kínában a legnagyobb akciók időszaka. Sok webshophoz hasonlóan a GearBest is komoly leárazásokkal készült, ráadásul most egy közös nyereményjátékot is indítottunk. Visszanyerheted a rendelésed árát, vagy más értékes műszaki cikket nyerhetsz!

  • Frissítés: újabb hihetetlen 11.11-es akciók ezen a linken. (rengeteg limitált kupon, eddigi legjobb árak!)

Akciók

Az alábbi linkeken éred el a fontosabb akciós oldalakat (már megkezdődtek a promóciók):

Külön is kiemelünk pár nagyon jó Xiaomi kupont és akciót:

Minden fenti telefon hivatalos Global verziós (van B20-as LTE és magyar nyelv). Némelyik kupon csak adott színre jó. Vámmentes szállítási mód: Priority Line (vagy EU raktárról bármi).

Az alábbiak nem hivatalos Global verziók, de ezekben is van magyar nyelv és B20:

Játék

A GearBest megkért minket, hogy csináljunk egy közös játékot. A lényege, hogy ha meg lesz a 100 jelentkező, akkor valakit kisorsolnak, és az visszakapja a teljes rendelése árát!

Ha nincs meg a 100 jelentkező, akkor is sorsolunk 5-100 ezer Ft értékben valamilyen műszaki cikket, attól függően, hogy mennyi résztvevő lesz (50 jelentkezőtől már komolyabb okostelefont sorsolunk!).

A játék a Kínából rendelős csoportunkban fut, részletek és jelentkezés az alábbi linken:

Ha még nem vagy tag, akkor lépj be a csoportba, és utána láthatod a játékot. Az összes link érvényes, ami ebben a cikkben szerepel, ha bármelyiken veszel valamit (akár filléres dolgot), már részt vehetsz a játékban. Sok sikert!

NapiDroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid