Sajtóképen az LG Q9

0

Szeptemberben lehetett először hírét hallani egy érkezőfélben lévő LG okostelefonnak, ami az LG Q9 névre hallgat. Akkor ennyivel ki is fulladt a pletykaáradat, viszont most újra feltűnt a készülék, vagyis jobban mondva annak előlapja egy a sajtónak szánt állítólagos renderen. A szokásos gombkiosztás mellett egy szenzorsziget ragadhatja meg figyelmünket.

Az itt látható rendert nézve azt kell mondanunk, az LG Q9 eléggé hasonló lesz az LG G7 Fit készülékhez, már amennyiben a MySmartPrice értesülései valósak. Ebben az esetben pedig az első notch-csal ellátott Q szériás LG okostelefont láthatjuk a képen.

További pletykák szerint a szenzorsávos megjelenítő képátlója 6.1 col lesz 19:9 képaránnyal, míg a hátlapon egy ujjlenyomat-olvasót találunk majd. Úgy tudni, a burkolat alatt Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészlet fog dolgozni 4 GB RAM társaságában, 32 vagy 64 GB-os belső tárhely mellett, utóbbi mérete a választott kiszereléstől függ.

Eddig még nem jelent meg LG okostelefon Android Pie rendszerrel, a friss fáma szerint a Q9 lehet az első. Egyelőre nem tudni semmit a várható árazásról, de mivel a Q termékcsalád tagjai hagyományos módon középkategóriás eszközök, valószínűleg 400 dollár alatt lesz az a bizonyos összeg.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid