11.11-es akciós válogatás a Cafago oldaláról

0

Már javában zajlik a 11.11 a Cafago webáruházában is, amelynek keretein belül rengeteg akciós termeket lehet bezsákolni, a hatalmas választékban pedig lesz szinte minden. Az alábbiakban röviden bemutatjuk, egészen pontosan mivel is készültek a kínai webshop munkatársai, és persze lesz néhány kiemelt ajánlat is, amelyeket külön is ismertetni fogunk számotokra. Tartsatok velünk!

A kínálatban hihetetlen változatosság érhető tetten, nem csupán a szokásos műszaki cikkek, telefonok, tabletek, gimbalok, és más okos kiegészítők, de hangszerek, merőműszerek, sőt, szerszámok is vannak a 11.11 promóciós oldalon. Drónok, RC játékok, egészségügyi kiegészítők – főszerepben a kontakt nélküli hőmérőkkel, amelyekre most sajnos nagy szükség van – és még egy rakás minden vár rátok, ha ellátogattok a Cafago oldalára. A teljes választék az alábbi linken tekinthető meg:

Ahogyan a bevezetőben is írtuk, vannak kiemelt akciók is, az alábbiakban ezekről lesz röviden szó.

(Xiaomi) Haylou T19 vezeték nélküli fülhallgató

Egy újabb vezeték nélküli fülhallgató, ami ergonomikusan a hallójáratba illeszkedik, és természetesen van mellé egy powerbank gyanánt is használható tárolódoboz. A készülék belsejében Qualcomm fejlesztésű és gyártmányú Bluetooth 5.0 elektronika teljesít szolgálatot, ami támogatja az AAC és az aptX dekódolást. A fülesek önmagukban sem teljesítenek rosszul, amikor üzemidőről van szó, de a bölcső segítségével az egyébként 4-5 órás működés, akár 30 órás is lehet, egyetlen feltöltéssel, ami a dokkoló esetében USB-C porton keresztül történik. Dizájnos, jól felszerelt, és nem is drága ez a masina, ami most mindössze 31,71 dolláros áron lehet a tiétek, ez pedig olyan  9 700 Ft-ot jelent magyar pénzben. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi Youpin 6 az 1-ben zseblámpa

A Xiaomi zseblámpája akár életet is menthet a szabadban, hiszen nem csupán 1000 lumenes fényerőt, de vészvillogást is kínál az egyébként IPX4 minősítésnek megfelelően vízálló kiegészítő. Az USB-C porton keresztül tölthető apróság akár 48 órán keresztül is ragyoghat, de többféle felhasználási lehetőség is rendelkezésre áll, attól függően, mire van szükségünk. A lámpát könnyedén rögzíteni lehet, így éjszakai fényforrás lehet belőle kempingezés alkalmával. A Xiaomi multifunkciós zseblámpája most 22,2 dolláros áron lehet a tiétek, ami nagyjából 6 655 Ft-ot jelent. További részletek és rendelés erre a linkre kattintva!

Wltoys távirányítós autó

Talán nem csak a gyerekek, de a felnőttek is örömmel fogják használni ezt a távirányítós autót, ami azért funkciókban jócskán felülmúlja azokat a távirányítós masinákat, amikkel a jelen kor szülői játszhattak ifjabb korukban. A masina 50 km/h sebességgel repeszt, 100 méteren belül irányítható is marad, és nem mellesleg cirka 10 perces üzemidővel rendelkezik. A gép töltése nagyjából 3 órát vesz igénybe, szóval lesz nyugtunk bőven, míg a masina ismét teleszívja magát elektromosággal. Ez a termék európai raktárból érkezik, és mindössze 61,59 dollárba kerül, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 18 638 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

SG906 Pro drón

A végére mit szóltok egy drónhoz? 1200 méteres repülési távolság, 25 perces üzemidő, 5 GHz-es Wi-Fi támogatás, beépített GPS modul, Full HD videók rögzítése – ezeket mind tudja ez a a kis gép. A drón ára is nagyon baráti, mindössze 141,36 dolláros, ami magyar pénzben nagyjából 43 ezer Ft-ot jelent. Ez a masina kiváló belépő lehet a drónok hobbiba, első gépnek teljesen jó lesz. A termék európai raktárból érkezik! További részletek és megrendelés ezen a linken!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid