Leárazás: 7.900 Ft a Xiaomi Haylou Solar okosóra

0

A 2020-as Xiaomi Haylou Solar okosóra gyorsan nagy siker lett a bemutatója után, ugyanis meglepően kedvező áron kínál vízálló kialakítást és akár 30 napos üzemidőt. A kütyünek létezik a nemzetközi piacokra szánt (Global) verziója is, és most meglepően olcsón, már 8 ezer Ft alatt rendelhető! 

A Tomtop eléggé jó áron adja a Haylou Solart, most 25,99 dollárba kerül az okosóra, ami átszámolva durván 7.900 Ft. A szállítás ingyenes, és az összeg még bőven a vámhatár alatt van, így az extra fizetnivalók miatt sem kell aggódni.

Frissítés: sajnos lejárt az akció, már kicsit drágább az óra, de itt találsz további hasonló leárazásokat:

Haylou Solar okosóra ismertető

A Xiaomi kötelékébe tartozó újdonság egyik nagy előnye az akár 30 napos üzemidő, amire azért valljuk be, nem sok okosóra képes. Ha pedig 24 órás pulzusméréssel használjuk, még úgy is kihúz két hetet, vagyis nem kell gyakran töltőre dugni. Pontosabban tenni, ugyanis egy mágneses megoldással táplálható a kütyü.

Az anyaghasználat maximálisan rendben van, a ház maga fémből készült, míg a szíjat szilikonból öntötték. A megjelenítő 1,28 colos, LCD technológiára épül, kör alakú, és 240 x 240 pixelt állít csatasorba. Egyébként a nevével ellentétben az óra nem képes magát a nap energiájával táplálni, pedig az tényleg nagy szenzáció lett volna.

Nem csak jól fest, de az elemeknek is ellenáll a Xiaomi Haylou Solar, ugyanis megkapta az IP68-as tanúsítványt, szóval nem kell levenni, ha beugrunk a kádba, a medencébe vagy a zuhany alá.

A Haylou Solar okosóra a Bluetooth 5.0 modemnek köszönhetően képes bármilyen Android vagy iOS rendszert futtató okostelefonnal stabil vezeték nélküli kapcsolatot kiépíteni, melyet követően elérhetővé válnak a szokásos okosóra funkciók, úgy mint az értesítések, hívások, szöveges üzenetek megjelenítése, irányíthatóvá válik a média lejátszó, és a többi.

A készülék egyébként nem csupán a pulzust, hanem az alvási minőséget is képes monitorozni, valamint rendelkezik 12 sportmóddal és néhány beépített légzési gyakorlattal, ami jól jöhet mostanában.

Részletek és rendelés az alábbi linken:

 

Ezeket is nézd meg:

 

Megjegyzés: külföldi rendeléseknél ajánlott PayPallel fizetni, ez extra védelmet nyújt.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid