Decemberi kütyü vásár Geekbuying oldalán

0

A Geekbuying csapata szüntelen odaadással vagdossa az árakat, legújabb akciójuk 12.12 néven fut, és a számmisztika jegyében újfent kedvezményes termékekkel árasztanak el bennünket. Az alábbiakban röviden bemutatjuk, miről is szól ez az új promóció, valamint milyen holmikat ajánlanak forrón a webáruház munkatársai.

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető a 12.12 vásár teljes kínálata. Itt aztán van minden, amire begerjedhet a műszaki cuccokért és kütyükért lelkesedő internetvándor, drónok, laptopok, TV-okosítók, de még elektromos rollerek, és egyéb járművek is. Meg sem kíséreljük a kínálat részletes kivesézését, hiszen annyi mindent találni. A teljes készlet tehát a lenti linken tekinthető meg:

Amennyiben december 9 és 13 között rendelsz az oldalról, kapni fogsz egy jutalom kupont, amivel le tudsz majd faragni a költségekből a következő rendelés idején. 30 dolláros rendelésig 2 százalékos kedvezményt biztosító kódot küldenek neked, míg 30 és 100 dolláros rendelési összeg mellett 3 százalékos extra kedvezményre leszel jogosult. Előbbi esetben maximum 50, utóbbi esetben pedig legfeljebb 75 dollárt tudsz lefaragni a rendelés végösszegéből. Amennyiben több, mint 100 dollárnyi szajrét rendelsz, a kedvezményes kód 4 százalék további engedményt fog biztosítani, de legfeljebb 100 dollár erejéig. A kuponokat nem lehet a végtelenségig tárolni, december 31-ig fel kell őket használni. Minden felhasználó maximum 5 jutalom kupont kaphat.

A rengeteg kedvezményes termék közül a GeekBuying kiemelt néhány háromdimenziós nyomtatót. Mindkét készülékre érvényes, hogy európai raktárból érkeznek, ami azt jelenti, hogy nem tart sokáig a szállítás, ráadásul az extra sápokat is sikeresen megúszod. Ha tehetitek mindig ilyen módon rendeljetek, igaz, néha egy kicsit drágább, de összességében jobban megéri.

Tronxy XY-2 Pro

A Tronxy XY-2 Pro legfeljebb 255 x 255 x 260 mm méretű idomokat képes létrehozni. A készülékek irányítása egyszerű mint az egyszeregy, hiszen minden fontosabb beállítás és információ elérhető a szerkezeten lévő 3,5 colos érintőképernyőn. Egy váratlan leállás sem lehet ok a bosszankodásra, mivel a készülék ilyen esetekben ott folytatja, ahol abbahagyta. Egy áramkimaradás nem teszi tönkre a munkát.

A gép érzékeli, ha már fogyóban van a töltőanyag, és figyelmeztet is bennünket erről. A készülék mindössze 199,99 dolláros áron lehet a tiétek, ám ehhez használni kell a 45NLYGCB kupont. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Tronxy X5SA

A Tronxy X5SA már némileg komolyabb képességekkel rendelkezik, hiszen jóval nagyobb tárgyakat készíthetünk a segítségével. A kreálmányok akár 330 x 330 x 400 mm-esek is lehetnek, így még több lehetőségünk van a különböző elképzelések műanyagba öntésére. A masina ugyanúgy vezérelhető egy érintőképernyő segítségével, a 3,5 colos kijelzőn minden fontosabb történés nyomon követhető.

Többek között arról is kapunk értesítést, ha netán már illő lenne újabb adag töltőanyagot helyezni a készülék erre a célra dedikált tárolójába, és persze ezúttal is lehetséges a külső okok miatt félbemaradt munka folytatása. A gép strapabíró háza tartós konstrukció, bírni fogja a nyomtatás közben keletkező hőt. A gépet most mindössze 305,99 dolláros áron lehet megrendelni, de ez az ár csak akkor érvényes, ha használjátok a 45NLC5P6 kupont. További műszaki adatok és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Geekbuying

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid