12 colos kijelzővel érkezett a Blackview Tab 18, mától rendelhető bevezető akcióban

0

Blackview piacra dobta legújabb táblagépét, a Tab 18-at, ami a friss trendeknek megfelelően egy egész méretes, 12 colos kijelzővel bír. A készülék a mai naptól, azaz november 11-től rendelhető bevezető akcióban egy héten keresztül a gyártó hivatalos Aliexpress boltjában.

Blackview Tab 18 mától rendelhető az Aliexpress oldalán, az oldalon található kedvezmény begyűjtésével és a 12OT21 kuponkóddal már nettó 66 ezer Ft környékén el lehet hozni. Mivel Kínából küldik, így megvámolhatják, de ebben az esetben is olyan 90 ezer Ft környékén meg fog állni a végösszeg. Az akció november 11-től 17-ig tart.

12 colos IPS kijelző

A Blackview táblagépe 12 hüvelykes, 2000 x 1200 pixel felbontású IPS LCD megjelenítővel van felszerelve, a panel az előlap 86,6%-át teszi ki. Egy ilyen méretes képernyőn már igencsak kellemes szórakozás könyveket, képregényeket olvasgatni, és hogy ez még véletlenül se bántsa a szemünket, három szemkímélő üzemmódot használhatunk, de a panel egyébként is kapott egy TÜV SÜD tanúsítványt az alacsony kékfény kibocsátása miatt. Ha szeretnéd e-book olvasó gyanánt használni a készüléket, az Olvasó móddal fekete-fehér, a Kindle gépeket idéző, papírszerű olvasási élményben lehet részed, ami kíméli majd a szemeidet.

A tablet a Widevine L1 tanúsítványnak köszönhetően képes lesz az olyan szolgáltatásokat, mint a Netflix, Full HD felbontásban futtatni. A többablakos nézettel szinte PC-szerű felületünk lehet, és természetesen az osztott képernyős mód is rendelkezésre áll, ami ekkora képátlónál különösen hasznos és kényelmes. A Blackview extra opciókat is kínál, köztük egy 2 az 1-ben Bluetooth mágneses billentyűzetet és egy mágneses S Pen Gen 2-t, amely a 4096 szintű nyomásérzékenységgel természetes tollszerű írási élményt nyújt.

Takarékos hardver

A Tab 18 belsejében MediaTek Helio G99 lapkakészlet teljesít szolgálatot, amely 6 nanométeres gyártási eljárással készül. RAN-ból akár 24 GB is rendelkezésre állható (12 GB fizikai és 12 GB virtuális), a 256 GB-os beépített háttértárat pedig akár egy 1 TB-os micro SD kártyával is meg lehet toldani. A teljesítmény növelés érdekében a gyártó bevetett egy úgynevezett Atomized Memory 2.0 funkciót is.

Fejlett DokeOS_P 4.0 rendszer

Számos hasznos újítást és funkciót tartalmaz az Android 13 operációs rendszerre épülő DokeOS_P 4.0 felhasználói felület. A kreatív munkákat végzők valószínűleg jó hasznát látják majd a frissített osztott képernyős megjelenítésnek, valamint a vadonatúj PC üzemmódnak. Van továbbá Task bar, frissített jegyzet alkalmazás, és mindenféle egyéb extra.

Harman Kardon hangszórók

A Tab 18 összesen négy darab Karman Hardon hangolású hangszórót kapott a kiváló sztereó hangzás érdekében. Külön említést érdemelnek a realisztikus hangeffektek és a Harman AudioEFX® 2.0 támogatás.

Kiváló üzemidő

Egy 8800 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik a Blackview Tab 18 energiaellátásáról, amely az energiahatékony hardverrel párosítva képes akár 12 órányi folyamatos működést biztosítani. A telep támogatja a 33 wattos töltést is.

Fotózás

A készülék kapott egy 8 megapixeles, Samsung által gyártott előlapi képrögzítő egységet, a hátlapra pedig 16 megapixeles kamera került. Mindkettőt a Blackview saját ArcSoft® 7.0 algoritmusa támogatja, amely az elődökhöz viszonyítva képes akár 15 százalékkal javítani a képek minőségén és tisztaságán. Van továbbá Google Lens integráció is.

Ár és elérhetőség

Blackview Tab 18 mától rendelhető az Aliexpressen kék, zöld és szürke színekben, az oldalon található kedvezmény begyűjtésével és a 12OT21 kuponkóddal már nettó 66 ezer Ft környékén el lehet hozni. Mivel Kínából küldik, így megvámolhatják, de ebben az esetben is olyan 90 ezer Ft környékén meg fog állni a végösszeg. Az akció november 11-től 17-ig tart.

Forrás. Blackview

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid