Bejelentették a Doogee T30 Ultra, a T20 Ultra és a T20 Mini Pro tableteket

0

A Doogee három új táblagéppel jelentkezett, amelyekben több méretben igyekeznek kielégíteni a fogyasztói igényeket. A T20 Mini Pro 8,4, a T30 Ultra 11, a T20 Ultra pedig 12 hüvelykes képernyővel rendelkezik, a két nagyobb tabletet MediaTek Helio G99 lapkakészlet hajtja, és Android 13 operációs rendszert futtatnak.

A Doogee T30 Ultra 11 colos IPS LCD képernyővel bír, amelyen 2560 x 1600 képpont sorakozik, az előlapon még egy 8 megapixeles kamerának jutott hely. A megjelenítő Widevine L1 támogatással is rendelkezik, vagyis képes a streaming szolgáltatásokat magasabb felbontásban futtatni, az alacsony kékfény kibocsátásról pedig a TUV SUD Blue Light tanúsítvány biztosít bennünket.

Doogee T30 Ultra

A készülék belsejében 12 GB operatív memória, valamint 256 GB belső tárhely található, utóbbi bővíthető micro SD kártyával. A hátlapon 16 megapixeles kamera foglal helyet, a széleken pedig összesen négy hangszóró. A tablet energiaellátását 8850 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amelyet 18 wattal lehet tölteni vezetéken keresztül. A Doogee T30 Ultra fekete és szürke színekben kerül forgalomba, 280 eurós vagyis nagyjából 107 ezer forintos áron.

Doogee T20 Ultra

A Doogee T20 Ultra méretesebb, 12 hüvelykes megjelenítővel lett felvértezve, amelyen 2560 x 1600 pixel feszül, szintén IPS LCD panel ez, ami ugyanúgy Widevine L1 támogatással büszkélkedhet. A kékfény kibocsátás szintén alacsony, ezt ugyanúgy tanítvány igazolja. A nagyobb kijelző nagyobb akkumulátort érdemel, a készüléket éppen ezért egy méretesebb, 10 800 mAh-s telep működteti, amit szintén 18 wattal lehet tölteni. Az akkumulátor támogatja a fordított töltést is, vagyis más eszközöknek is kölcsönözhetünk a benne feszülő energiából. A tablet 8 megapixeles előlapi, valamint 16 megapixeles hátlapi kamerával lett felszerelve. A T20 Ultra stylus támogatással is bír.

Doogee T20 Mini Pro

A T20 Mini Pro 8,4 colos, Full HD+ felbontású IPS LCD kijelzőt kapott, ami szintén Widevine L1 támogatással és TUV SUD Blue Light tanúsítvánnyal rendelkezik. A kompakt táblagép belsejében egy meg nem nevezett nyolcmagos lapkakészlet dolgozik, 1,6 GHz-es órajelen pörgő CPU-val. A hardveres összetevők energiaellátását 5060 mAh-s akkumulátor biztosítja. Fotózni ezzel lesz a legkevésbé röhejes, 5 megapixeles előlapi, valamint 13 megapixeles hátoldali képrögzítő egységet használhatunk a célra.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid