12 colos kijelzővel jön és olcsó lesz az Oukitel OT5 táblagép

0

Az igazán méretes tabletek sorát erősíti majd az Oukitel OT5, ami a korábban általunk is ismertetett WP30 Pro strapatelefon társaságában debütál majd novemberben. A készülék 12 GB RAM-mal, 256 GB háttértárral, valamint Android 13 operációs rendszerrel érkezik.

Az Oukitel OT5 egy ígéretes masinának ígérkezik, persze nem fogja letaszítani trónjáról az iPad Prót vagy a Galaxy Tab S9 Ultrát, helyette egy megfizethető alternatívája lesz azoknak. A táblagép 12 hüvelykes IPS LCD képernyővel lesz felszerelve, amelyen 2000 x 1200 képpont sorakozik. Egyelőre nem tudni, milyen képfrissítési frekvenciát támogat a panel, de remélhetőleg magasabb lesz, mint 60 Hz.

Az Oukitel OT5 meghajtásáért egy MediaTek Helio G99 chipset felel majd, amely mellé 12 GB RAM, valamint 256 GB háttértár kerül, ebből persze valamennyit magának követel majd a készülék által futtatott Android 13 rendszer. Azt ennél a készüléknél sem tudni, hogy milyen támogatást szán mellé a gyártó, de nagy elvárásaink nincsenek.

Az Oukitel OT5 5 megapixeles előlapi kamerát kap, hátlapjára pedig 16 megapixeles elsődleges, valamint 2 megapixeles makró egység kerül. A készülék mobilitását egy 11 000 mAh-s akkumulátor biztosítja, amelyet 18 wattal lehet tölteni. A tabletet háromféle színben lehet majd megvásárolni, támogatja a stylussal történő bevitelt, illetve klaviatúrát is lehet hozzá csatlakoztatni.

Annyit tudni még, hogy a készülék 7,5 mm vastag lesz, és USB-C portot, illetve sztereó hangszórókat is kap. Az Oukitel OT5 táblagép november közepétől lesz megvásárolható, ráadásul egy ideig 200 dollár (~ 72 ezer Ft) alatti bevezető áron.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid