120 Hz-es hajlított kijelzővel jöhet a Xiaomi Mi MIX 4

0

Már eddig is hallhattunk pletykákat a Xiaomi Mi MIX 4-ről, most pedig az egyik ismert kínai szivárogtató új információkat osztott meg.

A Xiaomi vezetője nemrég maga is megerősítette, hogy új csúcsmobilon dolgoznak, és az is egyértelműen kiderült már a vállalat közösségi médiás tevékenységéből, hogy a Mi MIX sorozat fog frissülni hamarosan. A Digital Chat Station névre hallgató forrás pedig a napokban azt írta a kínai Weibón, hogy két új Xiaomi készülékről is tudomást szerzett, amelyek Apollo és Verthandi kódnévre hallgatnak.

A két új modell közös tulajdonsága a 120 Hz-es hajlított kijelző a szivárogtató szerint, és az egyik újdonság nagy valószínűséggel a Mi MIX 4 lesz. A másik szintén lehet, hogy a MIX sorozatot erősíti majd, talán egy spéci kiadást rejt a kódnév, ami akár a Mi MIX Alpha utódja is lehet.

Xiaomi Mi MIX Alpha

A M MIX 4-et minden bizonnyal a Snapdragon 865 fogja hajtani, és az 5G támogatás is biztosra vehető, a legnagyobb újítás azonban a kijelzőbe épített “láthatatlan” szelfikamera lehet. A Xiaomi már régóta dolgozik a technológián, mutattak is már be működő prototípust, és lassan időszerű lesz a debütálása.

A másik érdekesség a 150 MP-es hátlapi kamera lehet. A Samsung már javában dolgozik egy ilyen szenzoron, ami még idén megjelenik, és jó esély van rá, hogy ez a Xiaomi telefonjába kerül majd elsőként beépítésre.

A Xiaomi Mi MIX 4 és a másik rejtélyes mobil is valamikor a második félévben érkezik, várhatóan szeptember-október környékén.

Via GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid