EU raktárról rendelhető a Samebike LO26 elektromos kerékpár

0

Ha egy nagyobb, mountain bike méretű elektromos kerékpárt keresel, ami sokban hasonlít egy normál bicajra, és még minőségi is, akkor érdemes megnézned a Samebike termékét, ami most akciós áron rendelhető európai raktárról.

Először is, ez a bicikli elképesztően vagányul néz ki, formaterve a legmenőbb sport kerékpárok külalakját idézi, aki fogékony ezekre a harcias mintázatokra és idomokra, biztosan örömét leli majd a bringa dizájnjában. A járgány 26 colos kerekeken gördül, és 350W-os motor hajtja. Ha mi nem tervezünk részt venni a tekerésben, akkor nagyjából 30 km/óra sebességet érhetünk el, illetve egyetlen feltöltéssel olyan 35-40 km hatótávot. 150 kg-os embereket is megtűr ez a konstrukció a nyergében, és 4 órányi idő kell ahhoz, hogy az akkumulátor újra tele legyen, ha netán kifogyott volna a szufla.

Természetesen van saját világítás, a váz összehajtható, és összesen 21 sebesség közül lehet választani hajtás közben. Nem igazán van ennél kényelmesebb és menőbb módja a melóba, vagy az iskolába járásnak. Ez az élmény 824,99 dollárért lehet a Tiéd, ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor ezen a linken találsz további infókat, és megrendelni is itt tudod.

Forrás: TomTop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid