120 Hz-es képernyővel debütált a filléres Motorola Moto G34

0

Lassan már a legutolsó középkategóriás mobil is felkínál valamilyen 60 Hz-nél magasabb képfrissítésű képernyőt, és ezt a tendenciát erősíti a nemrég bejelentett Motorola Moto G34 is. A készülék egyelőre csak Kínában kapható, de korrekt jellemzői és kedvező ára miatt érdemes vele megismerkedni közelebbről, ráadásul jövőre számítani lehet egy globális bevezetésre is.

A Motorola újdonsága 6,5 hüvelykes IPS LCD képernyővel büszkélkedhet, amelyen HD+ felbontásban jelennek meg a tartalmak a már említett 120 Hz-es képfrissítési ráta mellett. A felső keret alatt, középre igazítva találni egy kivágást a képernyőn, ide került az előlapi 16 megapixeles kamera. A készülék kapcsán érdemes megemlíteni, hogy két hangszóróval is fel lett szerelve, amelyek Dolby Atmos támogatással bírnak.

Az okostelefon belsejében Qualcomm Snapdragon 695 lapkakészlet ketyeg. A hivatalos termékoldalon egyelőre csak egyféle kiszerelést látni, ami 8 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral van felvértezve. Az alkalmazott lapkakészletnek köszönhetően a készülék képes az 5G hálózatokra is csatlakozni.

A háttértár egy részét magának követeli az okostelefon által futtatott Android 14 operációs rendszer, amelyet a gyártó saját fejlesztésű Moto MYUI 6.0 felhasználói felülete egészít ki egyedi külalakkal és plusz funkciókkal. A belső tárhely bővíthető micro SD kártya révén.

A Motorola Moto G34 hátoldalán 50 megapixeles elsődleges kamera foglal helyet, amelyet egy 2 megapixeles makró modul egészít ki. A készülék mobilitását egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amelyet 18 wattal lehet tölteni.

A Motorola Moto G34 fekete és kék festéssel kerül forgalomba, egyelőre tehát csak Kínában, ahol 48 ezer forintnak megfelelő helyi valutáért lehet beszerezni. A mobil nyílt értékesítése december 28-án kezdődik, ami pedig a nemzetközi forgalmazást illeti, számíthatunk egy globális megjelenésre valamikor 2024 első negyedévében.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid