12,1 colos kijelzővel és Dimensity 9000 chippel debütált a Vivo Pad 2

0

Legfrissebb bejelentésén a Vivo hajlítható okostelefonokat leplezett le a nagyérdemű előtt, de érkezett egy táblagép is, ami igencsak vonzó jellemzőket kínál, a baráti árazásról nem beszélve. A Vivo Pad 2 többek között 12,1 colos képernyővel és MediaTek Dimensity 9000 lapkakészlettel bír, de az akkumulátora is brutális méretűre sikeredett.

Az új tablet 12,1 hüvelykes IPS LCD kijelzővel lett felvértezve, amelyen 2880 x 1800 pixel sorakozik, a képfrissítési ráta pedig 144 Hz-es. A panel 7:5 keparányú, ami vertikálisan elrendezett tartalmak fogyasztásakor, vagy osztott képernyős munka közben lehet igazán hasznos.

A Vivo Pad 2 fémből öntött unibody házat, valamint négy, Golden Ear hangolású hangszórót kapott. A fém burkolat alatt MediaTek Dimensity 9000 lapkakészlet rejtőzik, amely mellé akár 12 GB RAM és 512 GB háttértár is kerülhet a választott kiszereléstől függően.

Tablettel fotózni oltári idétlen dolog, de ha csak ez van nálunk, amikor a csöppség megteszi első lépéseit, akkor a 13 megapixeles hátlapi kamerával elcsíphetjük a fontos pillanatot, ami mellett egy 2 megapixeles makró modult is találunk. Videohívásokhoz és önarcképek készítésére pedig ott lesz az előlapi 8 megapixeles kamera.

A Vivo Pad 2 akkumulátorban is domborít, a készülék energiaellátását ugyanis egy 10 000 mAh kapacitású telep biztosítja. Hogy az elvesztett energiák pótlása ne tartson egy örökkévalóságig, a telepet kompatibilissé tették a 44 wattos gyorstöltéssel. Az újdonság Android 13 operációs rendszert futtat, amelyet OriginOS 3 felhasználói felület egészít ki egyedi külalakkal és néhány extra funkcióval.

A Vivo egy új billentyűzetes tokot, valamint egy második generációs érintőtollat is bemutatott táblagépe mellé, utóbbi a készülék oldalára csatlakozik egy mágneses varázslatnak köszönhetően. A Vivo Pad 2 szürke, kék és lila festéssel kerül forgalomba, 364 dolláros (~125 ezer Ft) indulóáron, amiért egy 8/128 GB-os konfigurációt kapunk. A legdrágább változat jüanból váltva 495 dollárt (~170 ezer Ft) kóstál, ebben már 12 GB RAM és 512 GB háttértár található. Nemzetközi értékesítésről egyelőre nem esett szó.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid